Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tapasztaltátok már a saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tapasztaltátok már a saját életetekben, hogy jobb külsővel könnyebb minden?

Figyelt kérdés
MINDEN!
2012. okt. 23. 19:38
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
akkpr csunyulj vissza és sok sikert. Gondolom nem vállalnád be azt a rettentő küzdelmet amit csunyán, egy barátság kialakitásáért tenned kellene. Nem is beszélve a sexröl.
2012. okt. 29. 17:27
 12/16 MadameViciouse ***** válasza:

Valóban, addig mindent megtettem ,hogy változzon a külsőm(Te is tehetsz gondolom?!), de ezzel arra akartam rávilágítani, hogy mindennek van árnyoldala.

Amíg csúnya voltam barátaim azért voltak.Nem sok, de azok igazán jó barátok.

Ha azért van barátod, mert szép vagy az milyen már?Minden csak nem őszinte.

2012. okt. 29. 17:30
 13/16 A kérdező kommentje:
ha azért van barátod, mert jofej vagy az nem ugyanolyan sekélyes?
2012. okt. 29. 17:30
 14/16 MadameViciouse ***** válasza:

Nem csak azért mert jófej vagy.

Mert szeret magadért, szeret rossz pillanataidban is, elmélyülten beszélgetni, a gondolatmeneted, egy hullámhosszon vagytok stb.

De nem akarlak meggyőzni vagy megváltoztatni a véleményed, csak elmondtam, hogy így is nézhetjük a dolgokat.

2012. okt. 29. 17:34
 15/16 anonim ***** válasza:
én személyesen mind a két végletet átéltem. Suliban kövér voltam és volt pár pasi aki visszautasított, mondjuk az arcom akkor se volt csúnya, de senkinek nem kellett köver csaj. Lefogytam vagy 30 kg-t (szerencsére nem nyúlt ki a bőröm) most oda vannak értem a pasik :) azok akik meg nemet mondtak, most könyörögnek facen... nem vagyok az a beképzelt, szóval attól mert vonzóbb lettem nem bánok máshogy az emberekkel, kb mint ahogy velem bántak amíg kövér voltam :(. egyébként nem csak a pasizás megy könnyebben, de mindenhol máshogy állnak hozzám, mint mikor kövér voltam(sajnos). nem tudom megmondani mi, de még a boltban is normálisabban szolgának ki :D
2012. nov. 7. 13:42
 16/16 A kérdező kommentje:
ennyi, hát mondom én, hogy sokkal jobb minden.
2012. nov. 7. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!