Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szar az alakom? (kép)
juj de keresed azt a képet! jól el van dugva :D
vagy lehet azt hitted, hogy nem vesszük észre, hogy az Jennifer Lopez? A linkben is benne van :)
A fél kép nem ilyen, a többi meg csak hasonló, de tisztára ilyen vagy. Hűű :D
jaj fogjátok már be.
Nem találtam magamról teljes alakos képet szóval ez ennyi.
bocsi, lehet nem leszek népszerű a véleményem miatt
de tök gáz amit csinálnak itt az emberek. így könyörögtök a képekért. nyilván a kérdező sem egy iq fighter, hogy kiírja a kérdés fő részébe,hogy (kép) erre meg berak valami szart,amin nemcsak, hogy nem ő van,nem is hasonlít rá
de ha egyszer látjátok,hogy nem fog felrakni,akkor minek kell ilyen gyunyosnak lenni? főleg a 11-es valaszolora gondolok. nem pontozok le senkit,mert részben igazatok van, de azért stílus befigyel
Hát Neked nincs sok eszed szerintem :D
vagy logikád
Nyilván azért raktam ki hogy "(kép)" hogy többen megnézzék.Ez általában így szokott lenni.
Mivel most nincs magamról kép a gépen,ezért egy olytan alakot linkeltem ami nagyon hasonlít a sajátomra.
Nem Jlo photoshoppolt képét linkeltem be,direkt.
Most nem tudom ezen mit nem fogtok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!