Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek is befolyásoló tényezők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek is befolyásoló tényezők lehetnek?

Figyelt kérdés

5 napja késik a menstruációm.Ma hajnalban 45 percen keresztül görcsöltem,úgy,mint a mensim első napján,de csak egyetlen egy barna foltot találtam a bugyimon.De sehol semmi.Védekeztünk minden alkalommal,párszor el se ment a barátom,mégis félek.Ezeke befolyásolhatják,hogy késik?

-rettentően ideges vagyok

-ebben a hónapban rakták fel a fogszabimat..1,5 hétig kevesebbet ettem és az étrendem is más volt

-kétszet volt/van is egy pici felfázásom

-néha ideges voltam a barátommal való veszekedések miatt

-vmint júl.elején,amikor megvolt..táborban voltunk és egy tóba fürödtem,persze használtam tampont,de lehet,hogy vmi fertőzést összeszedtem?

Lehet valakiknek ismerős lehet,mert már írtam ki kérdést a napokban,de nem vagyok képes megnyugodni.Melleim fájnak,pattanásaim lettek,kissebb fehér folyásaim is vannak.Csináltam tesztet,negatív lett..de talán elrontottam,mert az ellenőrzőcsík nem azonnal jelnent,hanem pár perc múlva..bár azóta is negatívat mutat.Nagyon izgulok:S

Lhetséges,hogy vmi baj van?

2009. aug. 9. 11:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Nemhiszem... szerintem ez az idegességtől lehet, sőt biztos. :) nyugodj meg és akkor megfog jönni :D
2009. aug. 9. 11:57
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem is nyugodj meg nem lesz semmi baj :) pattanások menzesz előtt kiszoktak jönni így nekem is,a melled is fáj stb. nyugi :)
2009. aug. 9. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!