Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az utcán szinte minden lány megnéz, akkor miért mondják azt, hogy képen ronda vagyok?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem.Ha megyek az utcán,villamoson,suliban,szinte minden lány megnéz,legalábbis rámpillant,szemez,mosolyog,utánamfordul stb...de ha itt gyk-n,vagy máshol küldök képet magamról egy lánynak,akkor vagy nem tetszem neki,vagy nem is válaszol.Ennyire nem lennék fotogén alkat vagy mi? 16/F2012. okt. 23. 15:53
11/12 A kérdező kommentje:
#9: 1)Nem a nők néznek,hanem a hasonló korú lányok
2)Ennyi nőt megkérdeztél rólam?
3)Nem beképzelem,hogy lehet ez beképzelni?
2012. okt. 23. 16:04
12/12 anonim válasza:
Én is hasonlót tapasztalok,annyi különbséggel, hogy neten a csúnya vagy átlagos külsejű lányok nyomulnak rám maguktól időnként, míg élőben a szép lányok szemeznek velem, fordulnak utánam vissza, igaz ez eddig csak 3-szor történt meg,de olyan is volt, hogy buszon két kis tini lány beszélt ki és egyik rám nézett, mosolygott aztán rólam súgdolóztak, hogy aranyos srác vagyok, egy másik lány meg egész úton velem szemben ült buszon és végig engem nézett, csak amikor a barátnője szólt, akkor nézett rá, de utána folyamatosan engem bámult, ez annyira egyértelmű volt, hogy sohase tapasztaltam ilyet, a legtöbb lány rám sem néz vagy észre sem vesz egyébként, meg én amúgy is rondának tartottam magamat mindig is, de egyszer volt olyan is, igaz még fiatalabb voltam, hogy egy lány odajött hozzám és hívott, hogy menjek vele, azátán kiderült, hogy a félénk barátnőjének bejöttem, erről volt szó. Azt jó, ha tudjátok, hogy nem vagyok egy férfias arcvonású, alkatú egyed, inkább a cuki, aranyos kisfiús kategóriába tartozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!