Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az utcán szinte minden lány megnéz, akkor miért mondják azt, hogy képen ronda vagyok?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem.Ha megyek az utcán,villamoson,suliban,szinte minden lány megnéz,legalábbis rámpillant,szemez,mosolyog,utánamfordul stb...de ha itt gyk-n,vagy máshol küldök képet magamról egy lánynak,akkor vagy nem tetszem neki,vagy nem is válaszol.Ennyire nem lennék fotogén alkat vagy mi? 16/F2012. okt. 23. 15:53
1/12 walk w1th mee válasza:
Azért néznek meg mert élőben még rondább vagy.
Slusszpasszkész
2/12 anonim válasza:
lehet azért néznek meg,mert még nemláttak oylan rondat mint te:ss
3/12 anonim válasza:
Küldj egy képet, és megmondom mi a probléma :) 16/L
4/12 anonim válasza:
lehet,h élőben tleg jól nézel ki, de fényképen viszont nem. Küldhetsz képet is nekem!
5/12 anonim válasza:
én is megnézek egy fiút lányt ha nagyon ronda ahjj fúj
7/12 anonim válasza:
Lehet hogy nem az interneten kellene csajoznod.vagy csak mindig kifogod azokat a lányokat akiknek nem tetszel. enyi az egész. 16-évesen már járhatsz bárba meny haverokkal ha nem mersz.élőben biztos mindenki helyesebb.
8/12 anonim válasza:
Ha akarsz nekem is küldhetsz képet.Nem vagyok kritikus,de őszintén megmondom ha valami van.15L
9/12 anonim válasza:
olyan nincs, hogy egy pasit minden nő megnézi.. ráadásul egy 16 évest.
Ha megkérdezel 10 nőt mi a véleménye rólad, 4 azt mondja, jóképű, 2 azt, hogy elmegy, 4 meg azt, hogy ronda...
Kamu vagy kedves kérdező. És csak beképzeled magadnak a női pillantásokat, de csak randa vagy!!!
10/12 A kérdező kommentje:
Annyira nem vagyok ronda:D Meg akkor szerintem nem mosolyognának...
Nem az interneten próbálok csajozni,de miért is ne? De már nem csinálom.
Képet csakis annak küldök aki ír egy privit(ez muszàj,sajnos)
2012. okt. 23. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!