Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Love.hu társkeresővel mik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Love.hu társkeresővel mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés
2009. aug. 9. 09:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Kb.annyit tud kimakogni magából minden hapsi, hogy mikor és hol kefélünk.Amúgy jó.
2009. aug. 9. 09:43
 2/12 anonim ***** válasza:

"Kb.annyit tud kimakogni magából minden hapsi, hogy mikor és hol kefélünk.Amúgy jó."

akkor ez a szerelem:D

2009. aug. 9. 10:07
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb első kérdése,hogy hol lehet látni engem ill. hogy laza,titkos kapcsit keres,benne vagyok e.

vagy 100 sráccal leveleztem,chateltem rajta,volt sok értelmes,a legtöbbje nem jött benne.Alapos mérlegelés után találkoztam csak valakivel,összesen 6 emberrel az oldalról!

3 negatív,3 pozitív élmény volt!Az utolsó pozitív pont tegnap,úgyhogy reménykedek.

De sokat kell keresglnéi,az fix!

2009. aug. 9. 10:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Én fiú vagyok, mivel nem nagyon, sőt egyáltalán nem megy az ismerkedés élőben, ezért gondoltam azt, hogy kipróbálhatnék egy társkeresőt, de eléggé vegyesek a vélemények ezekről az oldalról. Mondjuk nem szívesen ismerkednék itt, de nincs más lehetőségem.
2009. aug. 9. 10:59
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalataim, akárkinek írtam szart a fejemre, még annyit sem írt, hogy másnál kopogtass, vártam pár napot, aztán ha nem írt kezdtem más lánynál próbálkozni. Pedig semmi bunkó szöveget nem írtam, meg hogy szia mikor hol dugunk? Én azóta otthagytam myvip randival próbálkoztam, de ott is szarnak a fejemre, pedig(nagyképűség nélkül mondom) nem nézek ki rosszul, elég intelligensnek is tartom magam. Na mindegy, lehet ezeken ismerkedni, csak néha nem sikerül.
2009. aug. 9. 11:03
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Fél éve ismertem meg ott az exbarátomat.. Itt lakik a szomszéd városban. Már szakítottunk, de még mindig szeretjük egymást.. Viszont mindkettőnknek van egy másik kapcsolata.. Én szinte belehalok :(
2009. aug. 9. 11:25
 7/12 anonim válasza:
100%
vannak nagyon primitív emberkék, de találkoztam érdekes jófej emberekkel is. Ja és erről az oldalról szereztem meg az első szerelmemet, fél évig voltunk együtt.Egy véletlen folytán kerültem erre az oldalra ő pedig egy sportsérülés miatt.Én se hittem ebben, hogy lehet bármi is ilyen társkereső oldalakon..
2009. aug. 9. 11:32
 8/12 anonim ***** válasza:

Pozitív és negatív tapasztalatok, de összességében negatív. Tényleg nagyon sok az olyan pasi, aki csak a szexre hajt. Aki meg normális volt, az nem jött be. Két pozitív dolgot tudnék kiemelni, az egyik egy ma már 26 éves srác, annak idején ugyan nem jöttünk össze, de a mai napig nagyon jó barátok vagyunk, ő az én "fogadott" bátyám.

A másik 7 és fél hónapja történt, egy nagyon szimpatikus srác írt rám, 2-3 napig leveleztünk, majd msn, és január 10én találkoztunk először. Azóta -7 hónapja- egy párt alkotunk. Nem hittem volna, hogy komolyra fordulhat -főleg a távolság miatt- és ő is 40%-ot adott a komoly kapcsolatnak és 60%-ot az egyéjszakás kalandnak. De az előbbi "győzött"....

2009. aug. 9. 13:31
 9/12 A kérdező kommentje:
Szóval dióhéjban annyi, hogy meg kell próbálni aztán lesz ami lesz?
2009. aug. 9. 14:17
 10/12 anonim válasza:
szerintem a világért se költs rá pénzt... mint valószínűleg tudod, fizetős lett csomó opció... egy rakat fos az egész.
2009. aug. 9. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!