Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért ilyen az unokaugom nunija?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen az unokaugom nunija?

Figyelt kérdés
Tehát van egy 14 éves unokahugom.nem mer járni senkivel,mert fél h mi lesz ha meglátják a nuniját,mert nek úgy van h ugye van középen a csík és neki még van 2 ilyen csíkszerű,persze az már csak a bőrön,kívül.szerintetek gáz?:S
2009. aug. 9. 01:18
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
79%
Hát csíkosról még nem hallottam! Nem lehet, hogy arra gondolsz, hogy a kisajkak kijjebb "lógnak" a nagyajkakon? Ha igen, szerintem az nem probléma, gondolom elég sokan élnek még így boldog párkapcsolatban.
2009. aug. 9. 01:22
 2/38 A kérdező kommentje:
felülről indul a csík kb 2 cm.
2009. aug. 9. 01:22
 3/38 anonim ***** válasza:
74%

Te nézed az unokahugod nuniját? Vagy pedig rólad van szó (biztos vagyok benne)..

Bár a mai világban én meg sem lepődök már.

2009. aug. 9. 01:23
 4/38 anonim ***** válasza:
86%
Ezt nem lehet értelmezni neharagudj.Mi az hogy a bőrön kívül?Te lány vagy?Nem tudod pontosabban leírni?
2009. aug. 9. 01:23
 5/38 A kérdező kommentje:
olyan csík,h a bőr így bemegy. tudod,mint mikor a hason a háj [link] pl így ahogy van a hasán,csak ugye nem ennyire megy be.
2009. aug. 9. 01:24
 6/38 A kérdező kommentje:
jó..nekem van :S de nem bírom leírni tényleg :s
2009. aug. 9. 01:24
 7/38 anonim ***** válasza:
83%
Magyarul ráncos?
2009. aug. 9. 01:26
 8/38 A kérdező kommentje:
ó igen :) bocsi csak nem tudom leírni h milyen
2009. aug. 9. 01:26
 9/38 anonim ***** válasza:
82%

Nézd.Ha valakinek tetszel, nem ezzel fog foglalkozni.

És az hogy kinek milyen a puncija, hát elég egyedi, de a változatosság gyönyörködtet.Ha valakinek tetszel akkor a puncid is tetszeni fog.Emiatt ne aggódj.

2009. aug. 9. 01:27
 10/38 A kérdező kommentje:
oké csak félek de tényleg :(:( mert külsőre nincs baj..biztos nem gondolják h ilyen :S:S
2009. aug. 9. 01:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!