Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-19 éves FIúK! Ti járnátok egy 13 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
Ti összejönétek egy érett 13 évessel?? Nem csak testileg hanem lelkileg és érzelmileg is érettebb vagyok mint általában a korosztályom!!2012. okt. 22. 23:30
31/40 anonim válasza:
Az igen, látom tudsz érvelni meg jól alátámasztottad az igazad most :D
32/40 A kérdező kommentje:
Hát ok...-.-" pffff
2012. dec. 8. 23:29
33/40 anonim válasza:
Na mivan mi? Itt vagyok kicsilány mondjad. :D Cáfold meg amit írtam, ha tudod, de látom nem tudod, ezért írsz ilyen semmitmondó kommenteket. Ennyi intelligenciád van gratulálok. :D És még büszke is vagy rá meg azt hiszed érett vagy, szégyen vagy. :D És az még mekkora szégyen hogy 18-19 éveset akarnál magadnak? Minek? Egy egészséges 18 éves messziről látja mennyire éretlen vagy, ezt utóbbi 2 kommenteddel is bizonyítottad, meg hogy képtelen vagy megérteni amit mások próbálnak felfogatni veled. Mire vered magad? :D
34/40 A kérdező kommentje:
Uristen.. Te télleg ennyire sötét vagy?? -.-" hát.. Jó ilyen IQ-nukukkal nem vitázom... :) puszika lelehet innen szállni...-.-"
2012. dec. 17. 23:06
35/40 anonim válasza:
"Hát grat neked ha így gondolod...-.-"
Hát ok...-.-" pffff"
Te ezt nevezed vitának? :'DDDDDD Nem is tudsz vitázni.
Eddig egy értékelhető mondatot nem bírtál leírni kislány :D Attól még hogy mást hülyézel le, látszik, hogy olyan s.gg hülye vagy, hogy nem tudod semmi értelmessel alátámasztani a véleményed, bár nincs is véleményed :D
Nemhogy érettebb, sokkal inkább lemaradottabb vagy még egy 13 évesnél is. Szerintem ne akarj magadnak még "pasit", nyugodtan várjál ezzel még olyan 7-10 évet, addig talán beléd b.sznak egy kis intelligenciát, hogy okosabb legyél egy szobanövényél :D Amúgy jókat lehet röhögni rajtad.
36/40 A kérdező kommentje:
Azért nem szállók veled vitába mert akikkel nem érdemes azt nem erőltetem!!! ;) -.-"
2012. dec. 20. 17:44
37/40 anonim válasza:
Ez igaz, nem értelmes hisz fel se tudod venni a fonalat XD. Vissza se tudsz érvelni xP Az is haladás, ha beismered, hogy eleve értelmetlen próbálkoznod.
38/40 A kérdező kommentje:
jolvan sztem lelehet innen szálni ha valamit akarsz akkor lécc irjál privit.. -.-" de sztem nincs mondani valónk egymásnak... -.-"
2012. dec. 21. 22:13
39/40 anonim válasza:
Jo hujek vagytok hogy ezen vitatkoztok inkabb else kezdtetek volna :)):))):))
40/40 anonim válasza:
13 éves lány 10 év börtönbüntetéssel jár, nem velem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!