Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha ennyire "kaparok" a pasikért?
17 vagyok.
Eddig úgy nem volt normális párkapcsolatom,de találkozni már találkoztam nem eggyel.
Valahogy nagyon hamar kötődni tudok a pasikhoz,akkor is ha az még nem szerelem.Szerintem mindig ezzel ijesztem el Őket magam mellől.
Úgy a harmadik "randiig" tök jó minden aztán utána kezdek el nagyon ragaszkodni hozzájuk,és ilyenkor üt be a szar.
Valami miatt csak eddig tartanak a találkozások.
Engem meg már ez is nagyon szarul érint. (Elsem tudom képzelni milyen lenne ha egy több éves kapcsolatomnak lenne vége...)
Lehet nekem nem való a szerelem? Mit csináljak hogy ne kötődjek ennyire hamar a férfiakhoz?
Igazából én is ilyen vagyok, hamar kezdek el ragaszkodni, annyi különbséggel hogy igen ritkán próbálkozok be.
Magamnál a szeretethiánnyal magyarázom az egészet, nálad nem tudom hogy mi lehet a helyzet.
Előző
Fel a fejjel, én nagyon is örülnék egy ilyen fajta lánynak mint Te.
megint az előző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!