Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg akarom mutatni neki, hogy mit veszített! Mit tegyek? 21/nő
Figyelt kérdés
Egy évig próbálkoztam egy srácnál, mégse jött össze.
Úgy szeretnék vékony, csinos lenni a szemében!
Szeretnék egy kb 5-8 kilót fogyni januárig, mert akkor találkozunk újra, de azt akarom, hogy úgy reagáljon rám, hogy "uuuuuuh, aztaaaa" vagy hasonló. Hogy tudnám elérni, hogy lapos legyen a hasam, vagy legalább fogyjak egy pár kilót?? Hogy tudnék fogyni? Komoly, értelmes válaszokat szeretnék kérni, előre is köszönöm!
#fogyás-lenyűgözés-
2012. okt. 22. 18:40
21/26 anonim válasza:
ha lefogysz pár kilót attól még nem fog szeretni, sztem hagyd mert elmegy a fiatalságod, ne legyél ilyen marha....
max megdug oszt jónapot
tündérmesékben élsz te is mint én szoktam :/
f19
22/26 anonim válasza:
Szivesen!;) Mondanam, hogy segitek neked is mind az ismeroseimnek, csak sajnos az a franya tavolsag...
23/26 A kérdező kommentje:
hát tudom, hogy nem a legjobb cél, de én ezt szeretném.:)
amúgy is egy kis fogyás nem árt soha.;)
2012. okt. 22. 21:11
24/26 anonim válasza:
kerdezo, 1 ferfi akkor sem fogja eszrevenni hogy fogytal 5 ( most komolyan, ot?) kilot hogyha magaddal cipelsz 1 merleget
25/26 anonim válasza:
Uhh, neked a fejedben van a baj. Egy jó nő 2-3 plusz súllyal is kegyetlenül jó nő! Ha eddig sem jöttél be neki, akkor be kell látnod hogy ronda vagy. A pasik nem úgy működnek hogy nézik azt a néhány kilót. Csak a nők hasonlítgatják magukat egymáshoz ilyen téren. Tök feleslegesen. Egy férfinek teljesen más a fontos!
26/26 anonim válasza:
Inkább személyiségben fejlődj, hidd el sokkal inkább meglepődhet attól:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!