Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk nektek mennyire jön be,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek mennyire jön be, ha a csaj ilyen? (lent)

Figyelt kérdés

16 éves

166cm

65kg

nagyonn sötét barna szem

barna, váll alattig érő haj

nagy szempillák nagy szemek

nem túl vékony,keskeny orr

szélesebb váll

keskenyebb csípő

telt ajkak

közepesen barna bőr

elég csajos

vastag comb *nagyon sportos alkat

11 éve sportol

őszinte

vicces

néha túlságosan határozott néha teljesen nem az

rnb stílus

sokat jár partyba

sosincs el magának ,kell neki a társaság

2009. aug. 8. 20:45
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
18%

Hát nemtom,túl sok rajtad a súly,kicsit nőiesedj,sztem,tehát neked olyan 55kilónak kellene lenned,65 k.rva sok.A bnőm 178 centi és 59kiló,nah neki mondtam ne merj hízni,mer koccc.És szerintem növezd meg a hajad derékig érőre minimum de inkább hosszabra.És akkor tuti jó csaj leszel,az,hogy sportolsz az oké,ne hagyd abba.

Egy izmos 22 éves pasi voltam.

2009. aug. 8. 21:34
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
hát te nagy tahó vagy de bocs. kidobnád mert felment rá 3-4 kiló!! nem vagy te eszednélxdxdx
2009. aug. 8. 21:58
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom hogy az utolsó pasi miylen lehet..." ne merj hizni mert akkor kocc" hát én iylen pasival össze se jönnék xD tiszta szánalom... Azzal hogy izmos vagy nem kompenzálod hogy semmi nincs a fejedbe :D Am sztem szép lelhetsz már a kép alapján is fogynod meg tuti nemkell :)

Ha vki szeret igy fog megszeretni :)

2009. aug. 8. 21:59
 14/21 A kérdező kommentje:

váll alattig érő haj = majdnem derékig érő haj

igazából szeretnék fogyni csak a hobbym miatt szinte lehetetlen nem vagyok bodybildinger vagy ilyesmi:D

ÉS AKI KÉRDEZTE ,nem szeretnék feltenni magamról képe mert nem társat keresek

2009. aug. 8. 22:05
 15/21 anonim ***** válasza:
55%
nem tudom, 65kg sok, még akkor is, ha izmos a testalkat (nőnél nem menő a túl sok izom).
2009. aug. 8. 23:09
 16/21 anonim ***** válasza:
Ha nem keresel társat akkor mit számít, hogy kinek jössz be (bár lehet én vagyok a hülyes ás úgy értetted itt nem keresel), a kérdésre válaszolva nekem biztos bejönnél. szeretem az őszinte és vicces lányokat:) és a külsőd is biztos szép
2009. aug. 9. 14:50
 17/21 anonim ***** válasza:
A képen lévő lány tényleg nagyon szép. Ha te is így nézel ki akkor.. már, ha fele ilyen jól, akkor meg lehetsz magaddal elégedve..
2009. aug. 9. 17:12
 18/21 anonim ***** válasza:
21:34-es én pont az ilyen pasik miatt mentem tönkre mint amien te vagy. 178cm-hez 68kg voltam ami normális súly ehez a magassághoz és lefogytam 56kg-ra ez fél éve volt azóta is rendszeresen visszakell járnom orvosi vizsgálatokra majdnem meghaltam...te meg kislány elnekezdj emiatt az ember miatt fogyózni.
2009. aug. 9. 17:54
 19/21 anonim ***** válasza:
jézusom, pont olyan a leírás, mint az a lány akibe szerelmes vagyok:D szóval valószínűleg gyönyörű lehetsz *.*
2009. aug. 18. 14:34
 20/21 anonim ***** válasza:
54%
régi 21:34-s vok,pedig 68 kiló kurv_ sok 178 centihez ne viccelj már,járni kellene edzőterembe és akkor formás lennél,nem lustának lenni szerintem.Jöhet megint a bántás már várom.De ez a véleményem,amúgy meg izom mellett eléggé sokat fejlesztem magam agyilag is,ebbe nem megyek bele.
2009. aug. 18. 17:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!