Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mennyire jön be, ha a csaj ilyen? (lent)
16 éves
166cm
65kg
nagyonn sötét barna szem
barna, váll alattig érő haj
nagy szempillák nagy szemek
nem túl vékony,keskeny orr
szélesebb váll
keskenyebb csípő
telt ajkak
közepesen barna bőr
elég csajos
vastag comb *nagyon sportos alkat
11 éve sportol
őszinte
vicces
néha túlságosan határozott néha teljesen nem az
rnb stílus
sokat jár partyba
sosincs el magának ,kell neki a társaság
Hát nemtom,túl sok rajtad a súly,kicsit nőiesedj,sztem,tehát neked olyan 55kilónak kellene lenned,65 k.rva sok.A bnőm 178 centi és 59kiló,nah neki mondtam ne merj hízni,mer koccc.És szerintem növezd meg a hajad derékig érőre minimum de inkább hosszabra.És akkor tuti jó csaj leszel,az,hogy sportolsz az oké,ne hagyd abba.
Egy izmos 22 éves pasi voltam.
Gondolom hogy az utolsó pasi miylen lehet..." ne merj hizni mert akkor kocc" hát én iylen pasival össze se jönnék xD tiszta szánalom... Azzal hogy izmos vagy nem kompenzálod hogy semmi nincs a fejedbe :D Am sztem szép lelhetsz már a kép alapján is fogynod meg tuti nemkell :)
Ha vki szeret igy fog megszeretni :)
váll alattig érő haj = majdnem derékig érő haj
igazából szeretnék fogyni csak a hobbym miatt szinte lehetetlen nem vagyok bodybildinger vagy ilyesmi:D
ÉS AKI KÉRDEZTE ,nem szeretnék feltenni magamról képe mert nem társat keresek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!