Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom mit csináljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom mit csináljak mostanába egyáltalán nem találom a helyem. Mi az ami segíthet? (többi lenn)

Figyelt kérdés
Hát az a helyzet hogy mostanába nem érzem azt hogy bárkinek is szüksége lenne rám. Van ugyan barátnőm nem egy de ezt nem tudom nekik hogy mondhatnám el...Az első dolog ami nagyon bánt hogy bárkit látok meg az utcán (lányt) mindekit szebbnek látom magamnál vagy akár ugyanez facebookon is és ezért gyakran szorongok ..nekem van egy nagyon nagy hibám ugynevezett heterokrómia (egyik szem barna másik zöld) van aki szerint szép de egyszerűen nem hiszem el ezért nehezebben tudok barátkozni ,és akkor a pasizásról ne is beszéljünk mert nem merek a fiú szemébe nézni mert félek hogy ki cikiz és ezellen nem tudom hogy mit tudnék tenni mert igy nem tudok ismerkedni. Régebben ez nemis zavart de ahogy idősödtem senki nem piszkált de voltak akik megjegyezték h milyen a szemem...de már lassan olyan hogy a városba se nagyon van kedvem bemenni mert attól félek h majd bámulnak és amugy a barátnőim mondták h szép és hogy tiszta hülye vagyok meg hogy csak viszonlyag közelről látszik ..de hiába akkoris bennem van. És félek hogy így nem találok magamnak senkit mert senkinek se kellhetek így...:(( Nem tartom magamat a társaság középpontjának de azért aki igazán ismer az szeret és most is van egy fiú aki tetszik és most beindult körülötte az élet és félek hogy én ebbe nem férek bele... mert én őt nem érdemlem meg..:(( Szerintetek mitcsináljak? Nem akarom hogy ez befolyásolja az egész életemet..

2012. okt. 22. 12:01
 1/2 Meztelencsigabiga ♥ ***** válasza:

szerintem akkor egy modell iskola környékén szoktál körülnézni. Nem hiszem, hogy minden lány szebb lenne nálad. Tegyél érte ha valami bajod van magaddal.

Szerintem tök különleges lehet, hogy ilyen a szemed. Nekem tetszene.

Sajnos ez csak gyakorlással megy. Emberek közt kell lenned, beszélgetned velük.

Mi ez a f.aszság, hogy nem érdemled meg? Erősen rád férne egy kis önbizalom növelés.

Merre élsz ha szabad tudni?

21/N

2012. okt. 22. 12:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Figyelj, Te nem selejt vagy, mint amilyennek leírod magad, éppen ellenkezőleg: különleges, egy limitált darabszámú kis csoport egyik tagja, tekints így magadra! Aki emiatt piszkál, az nem érdemli meg, hogy egyáltalán szóba állj vele. Ha nem tudsz mit kezdeni ezzel az adottsággal (ami NEM zavaró), akkor napszemüveg. És nem fog zavarni. :)
2012. okt. 22. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!