Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
16 éves lány és 27 éves fiú között szexkapcsolat?
Nem vagyok benne biztos, hogy kislány....
Én sajnos jártam úgy, hogy 26 évesen összejöttem egy lánnyal, aztán pár találkozás után szex is volt. Majd szakítottunk mert távol kerültünk egymástól, később, pár évre rá újra találkoztunk, megint volt szex. És a mellemen feküdt a lány utána és meséli, hogy nem gondolta volna, hogy a 20. szülinapjára engem kap meg újra. Akkor jött a felismerés! Hát csak 16 volt mikor először voltunk együtt de legalább 19-nek néztem. Teljesen megdöbbentem a helyzeten és megmondtam neki hogy akkor ha tudom akkor semmi nem lett volna. De ez nem változtat már a történteken.
Nekem sem kellene olyan pasi, aki beéri egy szexuálisan ennyire tapasztalatlan valakivel.
Azt természetesnek tartom, hogy valaki fiatal nőt keres, mert a világ nem változik, a fiatal mindig szebb, na de a fiatal is legyen már nő. Legalább 20 éves..vagy 18, de ne egy kamaszlány..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!