Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én adjam vissza a képet, vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én adjam vissza a képet, vagy mit csináljak?

Figyelt kérdés

Van egy jó barátom, és múltkor a szomszédba volt,és otthagyta a pénztárcáját a szomszédnál, amiben találtak egy képet rólam. A képet ideadták nekem, a pénztárcát meg visszaadták neki, (bár nemtudom miért kellett a képet kivenni...) meg mondták, hogy beszélt rólam is. Most hogy adjam vissza neki a képet? Mert szerintem csak úgy nem tart valaki képet egy lányról a pénztárcájába, és ha én adom oda, akkor nem fogja kellemetlenül érezni magát?

Ja, amúgy én nem tudtam, hogy van rólam képe.

2009. aug. 8. 19:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
ha nincs más akkor add vissza neki te,lehet nem merte elmondani neked hogy tetszel neki és most hogy kiderült legalább erre nincs gond.
2009. aug. 8. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
83%

hát tuti nagyon kellemetlen lesz neki!

Na de most lebukott hogy tetszel neki! :)

Én a te helyedben rákérdeznék,hogy akkor most miért is volt nála a képed? Kiváncsi lennék mit válaszol!

Amugy ha neked is tetszik akkor add neki vissza a képed, ha meg nem akkor nehogy visszaadd neki, csak kérdezz rá! :)

2009. aug. 8. 19:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem rossz. :)

De visszadhatod a szomszédnak is, hogy adják vissza neki azzal, hogy kiesett a tárcából.

Érdekes szomszédok...

2009. aug. 8. 19:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán minek kellett a pénztárcát átkutatni...? :$ Meg ha a képedet magánál hordja akkor valószínű, hogy neki nem "csak" egy jó barát vagy...

Nézd, nyilván észrevette már, hogy nincs benne a képed a tárcájában... Tehát mindenképp add vissza neki, akár találj ki valamit, hogy miért is van nálad... Vagy ha tényleg annyira jó barátod, akor mond meg neki az igazat.

Személyiség függő, de szerintem akkor fogja magát kellemetlenül érezni, ha beléd van esve, és ezt nem akarta hogy tudd... Vagy ha olyan, akkor lehet hogy csak egyszerűen megköszöni, és nem mond semmit.

Lényeg, hogy add visza a képet, aztán majd meglátod hogy hogy reagál. :) Sok sikert :)

2009. aug. 8. 19:39
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Hát az biztos, hogy érdekes szomszédaim vannak, eléggé pletykafészkek, meg mindent tudni akarnak, azért is kutatták át, szerintem, ha egy széfet hagyott volna ott, azt is feltörték volna, vagy nemtudom :D De csak kiváncsiságból.

Amúgy visszaadom neki én a képet, mert hát meg kell valljam én is szívesen tartanék a tácámba róla képet :)

2009. aug. 8. 19:49
 6/6 anonim ***** válasza:
Hát akkor sok sikert:)
2009. aug. 8. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!