Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy adjam vissza neki amit Tőle kaptam?
A történet annyi, hogy van egy fiú /18 éves/ aki megtetszett nekem, és járni akartam vele. A helyzet az, hogy én is tetszek neki, de csak szexre kellenék, kapcsolatra nem. És ezt nyíltan ki is jelentette. Mostanában mindig áthív magához, hogy aludjak ott...
Nekem ez annyira rosszul esik, hogy ilyen könnyűvérűnek tart, és számtalanszor megsértett.
Szerintetek hogyan tudnám én is megkínozni, hogy ő is vágyjon rám, mint ezelőtt én ?
17/L
Hááát. Ha normális srác akkor te reagálod túl, elvégre semmi hátsó szándéka nincs, nem használ ki, egyszerűen megmondta hogy ezt szeretné. Fogadd el, és inkább élvezd a helyzet, sőt, a szexet is. Ne mondj neki nemet egyből, inkább állapodjatok meg hogy te viszont ez és ezt szeretnéd tőle.
Ha viszont egy tuskó állat akkor kerüld el jó messzire.
Figyelj, ne a srácot szidd meg akarj bosszút állni. Ő korrekt módon már az elején közölte hogy mi a tényállás, te ezt elfogadva belementél egy ilyen kapcsolatba. Most miért akarsz itt köcsögölni vele ezek után? Mert nem szeretett beléd, hanem maradt testi szinten a kapcsolat?
Az meg hogy könnyűvérűnek tart ne lepjen meg, aki ilyen dologba belemegy az az. Érzelemmentes dugás. Gyakorlatilag épphogy nem rak egy 5000-est reggelre az éjjeliszekrényre. Szóval nem igazán értem a háborgásod és ezt a bosszúvágyat.
ha ő is őszinte volt, legyél te is az..mondd meg neki mi a szitu :)
20/L
Köszönöm a válaszokat!
Csak azt nem értem, hogy elküldtem a fenébe mondván, hogy köszi nekem erre nincs szükségem, elkezdett nekem könyörögni, hogy bocsássak meg mert nem úgy gondolta ahogy gondoltam...ti ezt értitek ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!