Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy lány kicsit duci az baj?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy lány kicsit duci az baj?

Figyelt kérdés

165 centi vagyok

és 58-60 között mozgok.

Viszont dagadt vagyok nagyon.

A lábaim hatalmasak,a csípőm is,a karom meg minden....

Mamám nagyon kritikus velem és szerinte is kövér vagyok.

Nagyon gáz ha van egy nőn felesleg?

2012. okt. 21. 21:07
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:

Létszi mond meg nekem, súgd meg a fülembe hogy miért vagy kövér.

Egy egy szép tet ez nem kövér ez majdnem a tökély.

Szerintem az anyukádnak valami flúgja van ne haragudj meg de jó az alkatod.

Mondok egy őszinte véleményt.

Szívesebben dugnálak meg mint a 5 évvel fiatalabb dundikát még akkoris ha szűz lenne.

Ne viccelj jól nézel ki anyukáddal meg ne foglalkozz elvégre nemneki kell megfelelned hanem annak akit szeretsz.

17/F

2012. okt. 21. 21:30
 22/44 A kérdező kommentje:

de magamnak nem felelek meg.

Lefogyni meg olyan kicseszettül nehéz lesz megint..:(

Tavaly karácsonykor voltam 72!!! kiló is.

Az borzasztó volt.

2012. okt. 21. 21:31
 23/44 anonim ***** válasza:
bocsánat javítok test.
2012. okt. 21. 21:31
 24/44 anonim ***** válasza:
De mit akarsz fogyni mások ilyen testért imádkoznak.
2012. okt. 21. 21:32
 25/44 anonim ***** válasza:
A képen lévő lány baromira nem kövér. Az önértékelési probléma a gáz, meg amit írsz, hogy tizensok kilók csak úgy szaladgálnak föl-le, nem az, ahogy most kinézel.
2012. okt. 21. 21:38
 26/44 anonim ***** válasza:
Figyelj, vannak ismerőseim, akik dagik, őket viszont nem érdekli, pedig rájuk férne, mert jól nézhetne ki legalább az egyik. De ezt nyilván nyíltan sosem mondanám ki. Ha olyan képet tettél volna ki, nem titkolnám, hogy mit gondolok, de te most komolyan felhúzol a hülyeségeddel mert egy teljesen szuper testet raktál ki a fényképen. Szemrevaló elég rendesen. Gondolom csak azért raktad ki a kérdést hogy vigasztaljanak és legyen egy kis ego+, mert te se gondolhattad komolyan amiket írogatsz... ha meg nem akkor gondold át még egyszer hogy mi a különbség a reális és komplexusos gondolkozás között. És próbáld meg a reálisat alkalmazni.
2012. okt. 21. 21:39
 27/44 anonim ***** válasza:
Van egy kis felesleg lehet, de kövér nem vagy. Sajnos ezt nem így látod magadon ami kicsit gond. Szerintem szép alakod van.
2012. okt. 21. 21:44
 28/44 A kérdező kommentje:

Köszönöm,de amíg le nem fogyok addig nem tudok megnyugodni:)

Többet sosem leszek 72 kiló,viszont addig jó itt kiírni magamból ezeket :)

Ilyen voltam nyáron :)

"álom alak" /nekem/

[link]

(nincs behúzva csak a rohadt időzítő gyorsan kapcsolt :) )

2012. okt. 21. 21:56
 29/44 anonim ***** válasza:
Szerintem neked nem jobb vékonyan. Persze, ha az neked álmod akkor fogyj le, de nem érdemes. Szép lehetsz így is:)
2012. okt. 21. 22:01
 30/44 anonim ***** válasza:
az utóbbi kép rohadt visszataszító.... de mindegy, látom nem hallgatsz senkire, úgyhogy nem is érdekel.
2012. okt. 21. 22:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!