Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek duci lány jön be?
Attól függ, milyen magas. Én szeretem, ha nem egy pálcikát fogok, de az sem jó, ha szétfolyik a kezedben a csaj. Ízlésesen kell. Ha a hasa nagyobb mint a melle már rég rossz... nem tudom megfogalmazni ezt rendesen :D Bocsi...
F/16
A számok nem jelentenek semmit... Azaz csak névlegesen, kissé lehet behatárolni. Az se mindegy, hogy hol van az a súlyfelesleg... Nem lehet ezt így belőni, ne keresd a választ, te tekintsd magad szépnek, ha mégsem változtass és az önbizalom a lényeg (kivéve ha a mell kisebb, mint a has...)
F/16
"kivéve ha a mell kisebb mint a has" XD
a kérdésedre a válasz igen vannak
hogyne lennének? csak nem a többség
Nem az a lényeg, hogy hány kg, hanem hogy a súlya hogy oszlik el. Nőies legyen az alakja, ha vékony, de formás és nőies az is vonzó, ha teltebb, de formás az is vonzó.
Viszont ha vékony a csaj, de nincs melle és nincs csípője combja, feneke, akkor az nem vonzó. Ha telt és már formája nincs az szintén nem. Persze lehet olyan, akinek más az ízlése, de alapvetően igaz amit írtam.
Emellé jönnek még a belső értékek persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!