Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetek ha reménytelenül szeretek valakit régóta és nem tudom elfelejteni? :S
Rég láttam már ez a lányt, talán nyár végén. Fura hogy amikor megismertem akkor nagyon rendes volt de elég hamar megváltozott és nem tudtam közel kerülni hozzá. Írtam neki párszor hogy találkozhatnánk, beszélhetnénk de nem akar. Nem mondja, csak azt hogy most miért nem jó neki.
Minden nap gondolok rá, nem tudom elfelejteni még így se hogy nem láttam mostanában.
Nem akarom zaklatni, csak egy valamit szeretnék hogy egyszer beszélhessek vele négyszemközt. Hogy érhetném ezt el nála?
Így nehezen tudom elfogadni azt hogy elutasított mert nem tudom mi a baja, nem tudom miért iylen velem :S Nem mond semmit. Azt mondja minden rendben van csak sok a dolga. Na persze...
Az előttem válaszolónak igaza lehet.
Ha nincs remény próbáld elfelejteni kitartóan, tavaszra jobban legyél! ;) vagy már Karácsonyra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!