Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Próbáltatok már előnyt szerezni abból, hogy nők vagytok?
Nem. Én inkább átoknak tartom mint előnynek. A mérnök pályán nem vesznek komolyan, mert csinos vagyok. Terepre nem engednek ki, nehogy bepiszkoljam a ruhám, a találkozókon is csak mint valami kellék vagyok jelen. -.-
Ha lehetne inkább férfi lennék. Akkor nem kéne többszörösen bizonygatnom, hogy rádermedt vagyok a munkára. *sóhaj*
Nem nagyon, ez a szép nők kiváltsága, engem gondolkodás nélkül hátba taszajtottak a lépcsőn, amikor egyedül próbáltam felszenvedni a 20 kg-os bőröndömet. És nem vagyok valami erős, sem nagydarab, szóval nem volt könnyű.
Ajtót is gond nélkül az arcomba csapják, pedig látják, hogy mögöttük jövök, semmi előzékenység, úgyhogy nekem sok előnyöm nincs abból, hogy nő vagyok.
Kedves 3as!
Lehet pont ez a baj, hogy rá vagy "dermedve" a munkára. :)
Rossz viccet félretéve, gondolom építész vagy, ahol a mérnöki pályákon belül kifejezetten felülreprezentáltak a nők, szóval gondolom nem te vagy az egyetlen mérnökcsaj a cégnél, ahogy sok tech cégnél van, vagy éppen még annyi sincs.
Senki nem úgy kezdi, hogy ha akar terepre megy, ha akar meetingen villant, ahhoz le is kell tenni valamit az asztalra, ha hordasz melltartót, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!