Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy elfelejtsem?
Van egy lány, akibe kb. másfél éve szerelmes vagyok. Sajnos nem vagyok egy önbizalom-bomba, ezért sose kezdeményeztem :( Június óta egyáltalán nem találkozunk, úgy voltam/vagyok vele, h úgy se lesz semmi az egészből, sőt, szept.től egyetemre járok, próbáltam ott "befűzni" egy szimpi lányt -tényleg szimpi volt- de rájöttem, h nem tudnám elhívni randira, egyrészt azért, mert mint mondtam, gyökér vok, és nem merném :D, másrészt, meg attól h még szimpatikus volt, nem szerettem bele :(
Szóval próbálkozok elfelejteni, de nem megy :(
Próbálok egyáltalán nem gondolni rá, nem is szoktam, de pl. ezen a héten -totál random módon- 2x is azt álmodtam, h öszzejöttem vele, és boldog voltam.
Hogy tudnám elérni, h "kiszerelmesedjek" belőle? Mert így se nem tudok boldog lenni (sajnos vmiért ez nálam a kulcs a boldogsághoz), másrészt ha így folytatódik örökre egyedül maradok, és rinyálhatok emiatt :D
19f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!