Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy elfelejtsem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy elfelejtsem?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akibe kb. másfél éve szerelmes vagyok. Sajnos nem vagyok egy önbizalom-bomba, ezért sose kezdeményeztem :( Június óta egyáltalán nem találkozunk, úgy voltam/vagyok vele, h úgy se lesz semmi az egészből, sőt, szept.től egyetemre járok, próbáltam ott "befűzni" egy szimpi lányt -tényleg szimpi volt- de rájöttem, h nem tudnám elhívni randira, egyrészt azért, mert mint mondtam, gyökér vok, és nem merném :D, másrészt, meg attól h még szimpatikus volt, nem szerettem bele :(

Szóval próbálkozok elfelejteni, de nem megy :(

Próbálok egyáltalán nem gondolni rá, nem is szoktam, de pl. ezen a héten -totál random módon- 2x is azt álmodtam, h öszzejöttem vele, és boldog voltam.

Hogy tudnám elérni, h "kiszerelmesedjek" belőle? Mert így se nem tudok boldog lenni (sajnos vmiért ez nálam a kulcs a boldogsághoz), másrészt ha így folytatódik örökre egyedül maradok, és rinyálhatok emiatt :D

19f

2012. okt. 20. 21:40
 1/2 anonim ***** válasza:
nem tudsz semmit tenni, a szerelemnek nem parancsolhatsz. majd elmúlik ha akar. :)
2012. okt. 22. 02:23
 2/2 anonim válasza:
Hasonló szituációban voltam. Csak kérdezd meg tőle, hogy érzett-e irántad bármint is gimi középiskola alatt, mert te éreztél iránta valamit, és hogy most már csak poénnak veszed vagy alami hasonló... velem akkor a lány közölte szépen (nem bántóan), hogy NEM, és végre képes voltam másba is beleszeretni, mert nem volt bennem a "mi lett volna ha érzés". Ettől függetlenül máig beszélek vele, de eszembe se jut, hogy összejönnék vele, mondjuk ez már lehet azért mert barátnőm van... :)
2012. okt. 22. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!