Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elfelejtsem örökre? Vagy még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elfelejtsem örökre? Vagy még van esély?

Figyelt kérdés

Jártam egy lánnyal több mind egy évig.

Nagyon jól meg voltunk, csak éreztem hogy valami bántja.

Az derült ki, hogy közbe egy évvel ezelőtt mielőtt meg ismert volt egy másik barátja.Mikor jártunk nem tudtam erről, de mikor már nagyon zavarta valami, elmondta. Én első reakcióm az volt ,hogy azonnal ki kellene lépjek ebből az egészből. Meg is tetem, de már nem bírom a hiányát. Jó barátok vagyunk mindent megosztunk egymással. Nem tudom elfelejteni. Volt már azóta több barátnőm is, de egyik se feledtette el.Újabb barátaim lettek , és új hobbijaim is. De valami nem akar össze jönni, nem tudom elfelejteni. Mit tegyek szerintetek? Próbáljam meg még egyszer? vagy inkább hagyjam?

2012. szept. 5. 17:39
 1/3 Maffi válasza:
Saját..tapasztalatot írok..ha nem baj. Képzeld el..nekem..3 hete ugyan ez volt..volt egy 3 éves kapcsolatom..és vége lett..de én még mindig őt szeretem/szerettem..és fél éve vagy egy másik barátom..akinek elmondtam ezt..és képzeld el..megértette..és nem..mondott semmit..csak megkérdezte, hogy én mit szeretnék..megfogtam magam..és felhívtam a volt barátomat..és megkaptam úgymond a választ..nem érzi ugyan azt már irántam, mint én iránta..és erre, hogy én ezt tudom most már..könnyebb elfelejtenem őt..szóval szerintem..nem kellett volna kitáncolnod a kapcsolatodból..és ha van rá esélyed próbáld újra..mert ha szeret..és gondolom szeret..akkor..hidd el visszajön ha megértőbb vagy..:) Nem bántani akarlak..remélem nem írtam sértőt..semmi rosszat ha igen sajnálom..tényleg..
2012. szept. 5. 17:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Próbálkozz be újra!
2012. szept. 5. 17:54
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen. Igen én meg tenném.

Csak közbe sajnos már van egy másik barátja és így nem szeretnék..

2012. szept. 5. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!