Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mit gondoltok egy olyan fiatal nőről, aki nagyon finoman, igényesen és elegánsan öltözködik, bundát hord?
Nem adhatok mást, csak mi lényegem;)
Vedd úgy, hogy savanyú a szőlő, amiért én nem hordhatok bundát... sajnos, nem tudnék a tükörbe nézni, és csak félig azért, mert férfiként eleve fájdalmasan néznék ki bundában:P
Akkor megígérem, hogy ha majd egyszerre veszítem el a józan eszem és a lelkiismeretem, csakis irhabundában fogok járni:) Elegánsan és igényesen;)
Mi lenne az első benyomásod? Lenne előítéleted?:D
Fantasztikus!
Ez csak tovább nyújtja erényeid végtelen listáját!
Azt hiszem, szerelmes vagyok:D
Ne foglalkozz az ellenzőkkel! A bundák gyönyörűek. Személy szerint én rajongok értük, és a benne lévő gyönyörű hölgyekért :) Sajnos eddig minden barátnőm gyűlölte a bundákat, de szerintem rettentően szexi dolog.
Az állatok leölése és szenvedése pedig egy ostoba és rettentően álszent érv. Ugyanúgy mindegyikük teli szájjal eszi a csirkéket, akiknek kitépték tövestől a nyakukat, hogy több hús maradjon rajta. Ezen lények szenvedése nem számít? Sőt továbbmegyek, ezek az álszent emberek, valószínűleg gond nélkül elmennek nap-mint nap a szerencsétlen hajléktalan EMBEREK mellett, akik életüket adják a hidegben. Csak el kéne egyszer beszélgetni velük, én megtettem már párszor. Sokan nagyon szerencsétlenül jártak, és elképesztő, hogy ennyire lecsúszott emberekkel értelmesen lehetett politikáról, gazdaságról, filmekről, irodalomról beszélgetni. Szóval aki ennyire aggódik a bundák miatt leölt állatokért, az inkább törődjön napi 10 percet egy hajléktalannal, és adjon neki élelmet vagy fogadja be egy napra. Ugye-ugye, nem olyan kis aranyos prémes állatkák, dögöljenek meg az utcán. :( Ti is juthattok még ide.
Visszatérve a fő témára, szerintem a prémek hordása egyáltalán nem természetellenes. A szőrme puha érintése a régi vadászok prémjeit idézi. Természetes ősi szokás ez.
Az emberekben biztosan sok az előítélet, pedig a mai bundák nagy részét tenyésztett állatokból készítik, szóval semmivel nem rosszabb mint a húsevés, vagy a bőrkabát.
Viszont gyönyörű és kuriózum egy csodás nő, egy puha kékróka bundában mondjuk ;) 25 éves férfi vagyok, mégsem ítélem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!