Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán szerelmes belém?
Figyelt kérdés
Van egy fiú,aki többször is megkért,hogy randizzak vele,de én mindig kikosaraztam,mert féltem,hogy hazudik.A fiú végül elkezdett járni egy másik lánnyal aztán megkérdezte,hogy féltékeny vagyok-e.Mire én:-Nem.-végül a barátnőjével összevesztek és szakítottak.Kb.2 év múlva (most) sulikezdéskor nem hagytak békén és ő megvédett.Azt mondták a többiek neki,hogy hülye vagyok.Mire én:Mért lennék hülye?-a fiú meg ezt mondta:Inkább Barbie baba vagy.2012. okt. 20. 13:09
1/6 anonim válasza:
Te butus vagy.Akkor vonzódott hozzád.Csak te kikosaraztad...
Most meg megvédett.Ennyi.
2/6 A kérdező kommentje:
És most már nem?
2012. okt. 20. 13:14
3/6 anonim válasza:
Honnan tudjuk mit érez?Megvédett kész.Ebből még nem igazán derül ki.
4/6 anonim válasza:
De most már miért érdekel?Megint kikosaraznád...Vagy már cikinek tartod,hogy nincs pasid és ő lehetséges?
5/6 anonim válasza:
Barbie? Gondolom nem bokolni akart. Szerinte egy hajspreeszu plasztik pic.sa vagy, aki osszetorte a szivet, de szeretett anyira h most eljatsza a Kent. Miert is filozol ezen Barbie?
6/6 A kérdező kommentje:
az még jel,ha megmondja nekem a születésnapját.(felköszöntettem és megköszönte)Amúgy bejött nekem csak az volt a baj,hogy minden lánnyal kikezdett és nem tudtam mit tegyek.Ezért kosaraztam ki.De már nem tesz ilyet és kedvesebb vagyok vele.
2012. okt. 20. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!