Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmesek vagyunk valakibe, de o rank se nez. Igazsagos ez?
Szerelem nem ilyen, megpróbálhatjuk az égatya úristent is lehozni az égről ha egyszer a másik egy csökönyös szamár.
Nem veszi észre az értékem és másokat istenít akkor leszarom. Nincs szükségem arra, hogy utáljak tükörbe nézni és az időm pazaroljam olyanra aki nem érdemli meg, más meg igen. Inkább boldoggá teszek mást, még ha nem is szeretem úgy, mint ezt a holtjátékot. Már csak egy hazug megbízhatatlan alaknak tartom akit szerettem. Teljesen elásta magát a hazugságokkal meg a titkolózással.
21/N
Ha rám nézett volna az első 3, akikbe fülig szerelmes voltam, most oltári nagy lúzer lennék és rengeteg csodás dologról maradtam volna le ha nem ismerhetem meg a mostani páromat.
Úgyhogy valószínűleg a sorsnak mások a szándékai veled is! :)
Persze ettől még full igazságtalan!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!