Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nálatok kizáró ok, ha a lánynak volt része alkalmi szexben?
Faszsag!!!
Igenis zavarja oket!
Sot meg az is zavarja oket ha a szeretojuknek nem ok az egyetlen pasija eppen!!! holott ok akkora kis gcik hogy csaljak a feleseguket, baratnojuket!
Persze a szeretonek csak ok legyenek az egyetlenek meg ha azt is mondja elotte hogy igen, elned kell egy kicsit mert meg tapasztalatlan vagy, aztan meg mint akit megcsaltak- megjegyzem nem jarunk- olyan hisztis lesz...
Forras:
3 pasi szeretoje vagyok.
1. tud a 2.-rol hisztizik, neki baratnoje van
2. nem tud masokrol, neki feleseg mellett 2-3 szeretoje van
3. tud 1. es 2.-rol hogy voltak elotte, zavarja, azt nem tudja hogy meg talomban vannak szoval ha hazamegyek sanszos hogy Ferihegyre ertem jon valaki. De nem is mondom mert mar ettol kivolt hogy elotte 2 pasival csak alkalmi...persze neki is baratnoje van mar vagy 3 eve... es a kozos agyukban szexeltunk multkor... szoval ennyit errol.
1.3. kapcsolatarol nem tudtam, 1. rol az elso par alkalom utan
3. az elso alkalom elott a lakasban esett le...
2. nek tudtam hogy van felesege meg szeretoje is
Szoval kicsszett feltekenyek vagytok, holott nem en csalok meg senkit es rohej hogy bort iszik es vizet predikal itt nekem az ilyen xD
22/N
Hát nem vagy semmi!:D
Egyébként köszi a válaszod.
Jahm... mondjuk hozzá kell tenni hogy előtte senkit nem engedtem még hozzám se érni szinte...
Aztán az elmúlt 3 hétben kicsit megváltoztam, tudod, az állati ösztön...
Lehet lassan egy kapcsolatba is bele merek menni, akkor viszont soha nem kefélnél félre...
ez az ami felhúz... hogy ők szájalnak nekem itt az ilyen olyan erkölcsökről aztán nézd meg mindkettő csalja a barátnőjét...
De ezt már magyaráztam nekik is... nah mindegy, pasik dilisek. Egyre jobban meg tudom érteni a nőket akik kihasználják őket, etetik itatják magukat...
Nekem ha barátom lesz, őt szívvel-lélekkel és senki mást.
Mert most is sok szeretet adok, ezért szörnyű ez a dolog... és ez az egyetlen amiben többet tudnék nyújtani egy társnak, annyi hogy csak az ővé vagyok.
Mert most is túl sokat adok ezeknek a férfiaknak magamból... persze jó, mert jól érezzük magunkat, csak utána nekem magányos az éjszaka, magányos mindig másodiknak lenni :) úgyhogy erre jöhet vigasztalásnak az éttermek, Bali, Svájc...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!