Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az miért baj, ha a fiatalok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevin42 kérdése:

Az miért baj, ha a fiatalok lefekszenek egymással?

Figyelt kérdés

Természetesen védekeznek meg szeretik egymást.

Szóval miért írják sokan azt, h megbánják később ha hamar elveszítik a szüzességüket?

2009. aug. 7. 22:14
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

szia! Azért baj mert nagyon fiatalok még és nincsenek tisztában alapvető dolgokkal(tisztelet a kivételnek) Nem fogják fel h a szex vége akár egy kisember is lehet akit majd nem tudnak felnevelni és megölnek! És még a saját testükkel sincsenek tisztában, nemhogy a védekezés formáival!

Hát szerintem ez a gond! Persze még egyszer mondom: TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!

19/L

2009. aug. 7. 22:27
 12/17 anonim ***** válasza:
67%
Én 14 voltam, nem bántam meg. Mondjuk már nem vagyunk együtt, de 9 évig a párom volt. Most 31 vagyok. A lényeg, hogy VÉDEKEZZ!! Ja, és ne kényszer hatására tedd, hanem azért, mert akarod Te is
2009. aug. 7. 22:30
 13/17 anonim ***** válasza:
50%
Hát többek között azért nem kellene még 13-14 évesen szexelni, mert majd jönnek a hülye kérdéseikkel, hogy elfelejtettünk védekezni, ugye nem lehetek terhes? Segitsetek mert nem akarok orvoshoz menni! Szóval testi és lelki érettség szükségeltetik és felelős gondolkodás, ami ebben a korban még keveseknek adatik meg. Nem tudom miért nem tudok minél tovább gyerekek maradni, a büdös életbe nem lesz olyan jó dolgotok, mint ebben a korban.
2009. aug. 7. 22:33
 14/17 anonim ***** válasza:
jav: tudtok
2009. aug. 7. 22:34
 15/17 anonim ***** válasza:
mert a szex nem játék. nem csak arról szól h élvezem, meert orgazmusom van és ez húdenagyon jó. agyilag is felkell nőni hozzá, h összeálljon a 2 dolog amitől igazán jó lesz a szex. és amíg vki fiatal, addig csak testileg állhat készen rá, amitől már nemlesz olyan a szex, mert hiányzik belőle a lelki oldala.
2009. aug. 8. 00:24
 16/17 anonim ***** válasza:

Hogy miért baj? Mert hülyék hozzá.Persze minden 14 éves azzal jön hogy ő érettebb a koránál stb.

Aztán jönnek a kérdések hogy rám cseppent egy kis ondó lehetek-e terhes.Meg hogy esemény utáni kéne, de pénzt kéne kérni rá a szülőktől már nem olyan menő mint dugni.

2009. aug. 8. 07:54
 17/17 anonim ***** válasza:
Azért mert hallani olyanokat(itt is!),hogy az ember azt gondolja h talán egy alapos felvilágosítás kellene nekik nem pedig szex...
2009. aug. 8. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!