Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen nemi betegség lehet ez?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen nemi betegség lehet ez?

Figyelt kérdés
Olyan problémám lenne, hogy pár hete folyásom, volt aztán egyre csak azt vettem észre hogy a hüvely és a végbélnyílás közötti területen a bőröm elkezd megváltozni. Ilyen redők, vagy nem is tudom hogy mondjam ki mik alakultak ki, de már nagyon zavar. Szerintetek ez mi lehet? Megyek majd nőgyógyászhoz csak addig kíváncsi vagyok, hogy nektek mi a véleményetek erről. Szerintetek mi lehet ez? Valakinek tapasztalat? 18/L

2012. okt. 18. 23:14
 1/3 anonim ***** válasza:
bőr/nemibeteg gondozó azonnal!
2012. okt. 18. 23:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Elképzelni sem tudom kép nélkül, de azzal sem lennék beljebb, mert nem vagyok orvos.
2012. okt. 18. 23:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Vegul kiderult, hogy szemolcs volt. Kaptam ra ecsetöt es eltuntek egy heten belul :)
2014. okt. 8. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!