Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex az iskolában, mit kaphatok érte?
Hidd el, a korotokban sokan felfelé kerekítenek...
De tényleg nem értem... és nem csesztetésből, csak mint egy majdnem ilyen idős lány anyukája szeretném megérteni... ugyanis nála szerencsére ez még nincs műsoron...
Tényleg élvezitek ilyenkor a szex elsöprő erejét, vagy csak kíváncsiság?
Tisztában vagytok a veszélyekkel? Védekeztek?
Tudtok róla, hogy nincs 100%-os védelem a fogamzás ellen?
Van rá reális tervetek, mit tesztek, ha bekövetkezik egy terhesség?
Tisztában vagytok egy abortusz veszélyeivel?
Kérlek, komolyan válaszolj!
Tudsz róla, hogy egy HPV fertőzés akár méhnyakrákot okozhat?
Tehát: tudsz mindent a szexről, azon kívül, hogy mit hova kell dugni?
Milyen romantikus kis dugas lehetett, ha elotte 10percig sikaltatok a koszt :D
uramirgalmazz, mindez 14 evesen..
Ha én lennék az apád egy istenes pofonnal jutalmaznám a dolgot, ha én lennék az igazgató mindkettőtöket kivágnálak.
Amúgy meg ezért nem kell elítélni titeket, fiatalok vagytok és hülyék, ennyi, minden ember volt fiatal és hülye. Van akinek az évek során elmúlik van akinek nem.
Örülhettek, ha nem kezdik el büntetőjogi oldalról megközelíteni a dolgot, ugyanis egy közösségi helyiség ilyen jellegű használata közszeméremsértésnek számít. Az sincs benne a házirendben, hogy ne sz*rjatok a tanári asztalra, mégis kirúgnak érte...
Nagyon ügyesek vagytok, grat hozzá, minek akartok ti továbbtanulni? Ennyi ésszel ugyan hova a bánatba vennének fel?
"sajnos a legtőben nagyon elenzik a hogy gyerekek kefélnek mintha nem akrtak volna ők enyi idősen."
Lehet, velem van a baj, de nekem 14 évesen eszembe se jutott... pláne nem a suli WC-jében...
16 évesen iskolai farsangon délután a barátommal csókolóztam a suli egyik eldugott folyosóján. Ne ilyen vad pettingfélét képzelj, csak sima smaci volt...
Lebuktunk... megúsztuk egy ejnyebejnyével... a legnagyobb gond az volt, hogy "Ez közintézmény!"
Következő hét osztályfőnöki óra témája ez volt, név nélkül... bár mindenki tudta, miről volt szó...
Mondjuk ez 1989-ben volt, egy nagyon jó nevű középiskolában...
Istenem.Ha nem kamu amit írsz akkor tényleg egyre undorítóbb ahova a világ tart.
14 évesen kefélni a suli vécében...Tudod mi mit csináltunk 14 évesen a vécében? Leckét másoltunk egymásról,vagy puskát írtunk!Meg sem fordult a fejünkben ilyen...A szüleid biztos megsimogatják majd a fejedet hogy ügyes voltál kislányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!