Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex az iskolában, mit kaphatok érte?
Kicsit utánaolvastam. Ki nem rúghatnak, ha tanköteles vagy... max eltanácsolhatnak, de ezt csak abban az esetben tehetik meg, ha helyet szereznek másik iskolában. Viszont ez a suli lehet sokkal alacsonyabb szintű is, és nem muszáj a közelben sem lennie. A lényeg, hogy biztosítaniuk kell a tanulás lehetőségét.
Ez a legrosszabb, amit kaphatsz.
Ha szerencséd van, akkor megúszod egy igazgatóival, meg kifizettetik a helyiség fertőtlenítési költségét.
És nem írtad, Te melyik fél vagy... Feltételezem, a fiú...
Ha a lány még nincs 14, de te betöltötted a 14-et, akkor fel is jelenthetnek megrontás miatt.
Felelőtlenek vagytok... ha középiskola, és mondjuk egy közepes, vagy jobb szintű, simán átrakhatnak emiatt egy 30-40 km-re lévő, sokadrangú szakmunkásképzőbe például...
Azt hittem, idősebbek vagytok... csak azt ne mondd, hogy egy szünetnyi idő elég mindkettőtöknek az orgazmushoz...
Sose fogom megérteni... :S
De arra készülj fel, hogy a szülőket értesíteni fogják! Nem tudom, mit kapna a lányom, ha emiatt hívnának be a suliba egyszer....
Általános???? Bakker....
Betöltötted már a 14-et? és a fiú?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!