Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van még normális srác a világon? Mert én nem ismerek sokat.
én csak idióta vagyok picit meg néha bamba az baj? :D xd
f19
Alapvetően attól függ mit nevezel "normális"-nak. A legtöbb fiú (köztük én is) későn vagy soha érő - a lányok jellemzően (bár nem törvényszerűen) előbb válnak viselkedésben felnőtté. Természetesen lehet olyan fiút találni akire te gondolsz, csak több munkával, utánajárással, keresgéléssel jár. Jómagam nem vagyok normális, és párom is van, szóval lehúzhatsz a listáról (tudom, ettől nem lett sokkal rövidebb).
Ha eddig nem járt sikerrel a keresés, akkor valószínű nem a jó helyen keresgélsz. Talán táncklubba, olvasóestekre kellene járni - csak tipp és ötlet ez, ezekre sem garantáltan normálisak járnak. A netes társkereső is bejöhet, de talán ott a legrosszabb ez ügyben a találati arány.
Sok sikert kívánok neked, ez a legtöbb amit tehetek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!