Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nálunk aludt, anyu kedveli, csakhogy az éjjel nem vigyáztunk és túl hangosak voltunk, anyu meghallott minket és most nagyon mérges rám, mert ő úgy tudta, h még az ő kicsi lánya vagyok. De miért teszi eszt? Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Azt mondta h elvesztettem a bizalmát borzalmasan érzem magam. Szeretem a barátom nagyon és ö is szeret engem H tudnám ezt megbeszélni vele? Vajon elenged még valaha a barátomhoz? Thx annak aki válaszol 17/L2009. aug. 7. 21:27
11/14 A kérdező kommentje:
pff mekkora egy bunkó vagy...nah mind1 az ilyen köcsögökre nem pazarlom az idöm.. -.-...^^"
2009. aug. 8. 00:14
12/14 anonim válasza:
Szerintem nyugi, csak ingerült volt. Várd meg a további fejleményeket. Csak nem fog megutálni ezért. Előbb-utóbb rájön, hogy nem vagy már kisgyerek.. Úgy érezte, hogy nem bízol meg benne eléggé, amiért nem szóltál, hogy ilyesmire készültök. Hogy rosszul nevelt, rossz anya stb. Ja, meg persze illetlenség túl hangosan, mindenki által hallhatóan csinálni. Ez magánügy.
13/14 anonim válasza:
szerintem mutasd meg anuykádnak itt ezt a pár választ, akkor talán belátja..kedves anyuka: igy csak elveszti a lányát, inkább üljön le vele és beszélgesennek 1ütt a szexről! (am ő hány éves volt az 1. alkalommal?)ez igy lenne helyes! csókolom
31/N
14/14 anonim válasza:
és szerintem anyukád csak féltékeny mert neked jobb van mint amilyen neki van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!