Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az amivel egy 16 éves fiú <növelheti> az önbizalmát?
Figyelt kérdés
Nekem kb. egyáltalán nincs, nem is volt..2009. aug. 7. 21:21
1/11 anonim válasza:
Kezd ott, hogy baráti társaságban megpróbálsz irányítani valamilyen szinten, beszélj sokat, kerülj a középpontba.
2/11 A kérdező kommentje:
Na itt a másik gond 1 (azaz EGY) barátom van
2009. aug. 7. 21:24
3/11 A kérdező kommentje:
de azért kössz
2009. aug. 7. 21:24
4/11 anonim válasza:
En is ien voltam.Keves baratom volt es tenyleg keves onbizalmam.. Es amivel sikerult novelni? Mindig probaltam magamnak tetszeni uj frizu uj cuccok jobb megjelenes stb es sose azt mondtam magamrol se onmagamnak se masnak hogy csunya vagyok vagy iesmi.. Epp az ellenkezojet.. Hogy en vagyok a jo, a jokepum, a vonzo es ezekkel nott es nott az onbizalmam igy mindenki vonzobbnak talalt. Es tenyeleg azota sokat valtozott az eletem. Tobb barat, szebb csajok stb. Szerintem gondold at te is ezeket,
5/11 A kérdező kommentje:
thenksz
2009. aug. 7. 21:30
6/11 anonim válasza:
Első vagyok. Hasonló voltam mint te, ezért tudom nagyon miről beszélsz. Utolsóval teljesen egyet értek. Tudnod kell magadnak bebeszélni, hogy jóképű vagy, meg ha csajozásról van szó, akkor úgy állok a dologhoz, hogy bejövök a lánynak, igaz mondják is rám, hogy jól nézek ki, ez se hátrány, ha meg mégse, akkor nem hagyom magam ezen rágódni, hogy lekoptatott.
7/11 escrogar válasza:
nekem a küzdősport segített nagyon sokat...nagyobb önbizalmad lesz, ha tudod, hogy meg tudsz verni jó pár embert aki eléd áll, és itt nem az agresszivitásról van szó, hanem hogy nem ijedsz meg a saját árnyékodtól...
8/11 A kérdező kommentje:
kösz srácok
2009. aug. 7. 22:06
10/11 anonim válasza:
Tornázz,gyúrogass,vegyél új divatos ruhákat és vesd be magad az éjszakába.Keress egy jó társaságot és kész.Tudom,h nem olyan könnyű,de meg kell próbálni,neten ismerkedj bulizós fazonokkal ,aztán menjél ki velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!