Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bejelöljem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejelöljem?

Figyelt kérdés

SZóóval tetszik egy fiú... majdnem mindennap látom mikor megyek..

És... tudom a nevét is...

A bnőm is tudja hogy tetszik nekem, és múltkor néztük őt...és hát a a bnőm eddig azt mondta milyen ronda, amikor néztük meg elkezdetett tetszeni neki, és mondta is nekem hogy nem is olyan ronda... meg akkor direkt szórakozik és piszkál ezzel hogy majd vele álmodik meg ilyenek.... szerintetek igaz barát???

Ráadásul ő már elkezdett vele chat-elni is...

És én meg.... :(

Arra gondoltam bejelölöm és is... de nem tudom jó ötlet e... és olyan kínos :S

2012. okt. 18. 19:37
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
elutasitott :(
2012. okt. 18. 19:54
 12/19 anonim ***** válasza:
Na, úgy úgy. Ügyi vagy :3^^
2012. okt. 18. 19:55
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
amiii?? Háát akkor is, te bátor voltál. Ez becsülendő dolog, ő meg egy kis pöts aki nélkül úgyis jobb lesz neked.
2012. okt. 18. 19:55
 14/19 anonim ***** válasza:

Legalább megpróbáltad,és kiderült hogy nem lesz belőle semmi.

Jobb mintha emésztenéd magad azon,hogy nem léptél

2012. okt. 18. 19:58
 15/19 anonim ***** válasza:

Plusz, most már legalább nem kell ezen rágódnod, és nyugodt lelki ismerettel mehetsz tovább, nincs ez-a aaa de mi lett volna ha ez, vagy az.

Így is úgyis ez lett volna sajnos :(, és akkor bántad volna hogy ó mért nem jelöltem be, és feleslegesen lettél volna szomorú.

2012. okt. 18. 19:58
 16/19 anonim válasza:
100%
nem baszhogatás képpen de honnan tudod h elutasított? vagy erről csak én nem tudtam h van ilyen facen? amúgy bátor vagy és grat hogy bejelölted! :) a bnőd meg elég tapló és nem igazi barát h így szivat téged :/ várom a híreket!;)
2012. okt. 18. 21:22
 17/19 A kérdező kommentje:
úgy tudotam meg hogy megnéztem később az adatlapját, és újra volt olyan lehetőség hogy bejelöljem... ami feltételezem azt jelenti hogy elutasitott.
2012. okt. 19. 12:45
 18/19 anonim ***** válasza:

Igen abból lehet tudni. Tényleg nem jelzi viszont ha újra betudod jelölni barátnak, akkor egyértelmű hogy elutasította. Csak így szolidabb és aki nem jár utána, nem kell azzal szembesülnie hogy elutasították.

Azért sajnálom kérdező :(, de fel a fejjel:)

2012. okt. 19. 18:03
 19/19 A kérdező kommentje:
:) köszi.
2012. okt. 19. 18:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!