Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek bejelöljem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejelöljem?

Figyelt kérdés

SZóóval tetszik egy fiú... majdnem mindennap látom mikor megyek..

És... tudom a nevét is...

A bnőm is tudja hogy tetszik nekem, és múltkor néztük őt...és hát a a bnőm eddig azt mondta milyen ronda, amikor néztük meg elkezdetett tetszeni neki, és mondta is nekem hogy nem is olyan ronda... meg akkor direkt szórakozik és piszkál ezzel hogy majd vele álmodik meg ilyenek.... szerintetek igaz barát???

Ráadásul ő már elkezdett vele chat-elni is...

És én meg.... :(

Arra gondoltam bejelölöm és is... de nem tudom jó ötlet e... és olyan kínos :S

2012. okt. 18. 19:37
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Jelöld be.A barátnőd csak húzza az agyad
2012. okt. 18. 19:39
 2/19 A kérdező kommentje:
Gonosz dolog tőle :P :(
2012. okt. 18. 19:40
 3/19 anonim ***** válasza:

az..

de most jelöld be.különben lehet övé lesz.

2012. okt. 18. 19:41
 4/19 A kérdező kommentje:

egyszerűen nem megy.... ott vagyok az adatlapján...és nem megy... belegondolok mivan ha....

ha tudja ki vagyok, aztán meg ha legközelebb meglát furcsán néz majd rám.

Ha bejelölöm lehet hogy legközelebb rá se tudok majd nézni, annyira zavarban leszek, úhygy érzem ezel szinte már elárulom hogy hey tetszel nekem! :S

2012. okt. 18. 19:45
 5/19 anonim ***** válasza:
bejelöljem neked?
2012. okt. 18. 19:46
 6/19 A kérdező kommentje:
azzal mit érek?
2012. okt. 18. 19:47
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
JELÖLD MÁR BE AZ ISTEN SZERELEMÉRE! Kit érdekel mit gondol, majd azt mondod jaaj bocs csak nagyon álmos voltam, ha olyan kínos lenne a szitu. De úgyse lesz.! Na rajta, szólj ha már bejelölted,,, várok
2012. okt. 18. 19:48
 8/19 anonim ***** válasza:
úgy se fogja bejelölni...
2012. okt. 18. 19:51
 9/19 A kérdező kommentje:
megtettem de csak is miattad, ez olyan volt mint ha megpofoztak volna xd köszi xD
 10/19 A kérdező kommentje:
7es miatt
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!