Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítséget kérnék!?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segítséget kérnék!?

Figyelt kérdés
Van egy fiú már régóta beszélünk neten. Nagyon fontos nekem...mindig végighallgat,ha van valami ami miatt szomoru vagyok. Csak sajnos sszomszéd városban lakik... Van barátnője, jól kijövünk meg minden, de kezdek többet érezni puszta barátságnál. Nem akarom megmondani neki, félek hogy mit reagálna rá. Nem szeretnén tönkretenni a kapcsolatát. Eddig majdnem minden nap irt, de mostanában csak akkor ir vissza, ha ráirok . Mit tegyeek, mondjam el neki vagy hagyjam menni?
2012. okt. 18. 17:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Hagyd.
2012. okt. 18. 17:09
 2/3 anonim ***** válasza:
hagyd hát, békén
2012. okt. 18. 17:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy mondd meg neki, vagy inkább hagyd teljesen. Köztes út nem hoz megoldást, csak szenvedést.
2012. okt. 18. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!