Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mit jelent, ha egy fiú az első találkozás után ír nekem, de kevésbé lelkes, mint előtte?
Figyelt kérdés
Nem tetszettem neki? De akkor miért ír?2012. okt. 18. 16:56
1/7 anonim válasza:
Azt jelenti, h csak beleképzeled. Ha nem tetszettél volna neki, akkor v megmondaná, v nem írna többet.
3/7 anonim válasza:
ha kevésbé lelkes akkor vagy nem tetszettél neki annyira, vagy azt hiszi nem lenne esélye nálad. :D
4/7 anonim válasza:
Ez jó kérdés. Én úgyanígy voltam egy csajal, amíg nem volt "könnyen elérhető" addig lelkes voltam, mihelyest már csak karomat kellet volna nyújtani, elment tőle a kedvem.
Inkáb hagytam és külön életünk lett. Ő is boldog valakivel én meg szinglin vagyok most boldog egy szakítás után.
5/7 anonim válasza:
Az állatvilágban is általában a hímek kezdeményeznek, nekik kell bebizonyítaniuk a nősténynek, hogy génkészletük érdemes a továbbörökítésre. Nem ritkán a hímek még egymással is megküzdenek a nő kegyeiért vagy különféle díszes-csicsás táncot lejtenek, fészket építenek... Szerintem ez természetes, mivel a nősténynek viszonylag sok időt kell feláldoznia a közös utódért (terhesség, nevelés), így nem csoda, hogy a hímeknek bizonyítaniuk kell rátermettségüket. Az embereknél is lehet hasonló motiváció, legalábbis tudat alatt biztos.
6/7 anonim válasza:
Ja bocs, ezt nem ide akartam! :-D
7/7 anonim válasza:
De akkor már ide is írok valamit.. Megkérdezted tőle, hogy tetszettél-e neki vagy, hogy ilyennek képzelt-e el azelőtt? Szerintem érdemes lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!