Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreztetek amikor az első nagy szerelem véget ért?
Éppen ma lett vége köztünk több mint 1 év után...Teljesen ki vagyok,sírni nem tudok. Fogalmam sincs mit tegyek,össze vagyok zavarodva nem tudom elmondani mi játszódik le bennem. ..Szerettem,mindennél jobban.Most is. De a kapcsolatunkból ,,se vele se nélküle" dolog alakult ki... Megromlott,nem volt jó az egész,hónapokig próbáltuk rendbe hozni de nem ment.Szóval most.Fogalmam sincs hogyan tovább.Nem csak a szerelmem,a legjobb barátom is volt.Most nincs senkim...Teljesen a részemmé vált,másra rá se tudok nézni.És vele is vesztettem el... :(
Csak érdekelne,nektek mennyi ideig tartott a tovább lépés?Még most is szeretitek és vártok rá? Vagy új kapcsolatot kezdtetek?
az első szerelmemmel igazán sose voltam együtt, szóval az ilyen szempontból említésre se méltó...
de az előző barátommal 9 hónapig voltunk együtt, aztán egyik napról a másikra vége lett... nagyon sokat sírtam miatta, nem tudtam mit csináljak, de 'szerencsére' nyáron történt a dolog, szóval próbáltam minél többet barátokkal, osztálytársakkal lenni bulizni, stb... de volt, hogy még 1 hónappal a szakítás után is elsírtam magam ha eszembe jutott... :)
kb 4-5 hónap alatt sikerült kihevernem, de én ki AKARTAM. mert nagyon sok ember csinálja, hogy csak szenved, nem is próbál tovább lépni, mindig azon gondolkozik, hogy mi volt a baj. én nem így voltam vele, tényleg próbáltam elfelejteni :)
fél évvel utána meg megismertem a mostani barátomat, sokkal jobban szeretem mint az előzőt, tényleg tökéletes vele minden :D <3
szóval nyugi, úgyis lesz jobb.. :) bulizz, találkozz sokat a többi barátoddal, próbálj felejteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!