Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Izzik körülöttük a levegő, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Izzik körülöttük a levegő, de mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány az osztályban, ha közel kerülök hozzá a levegő izzik közöttünk és a barátságból én egyre jobban a szerelem felé hajlok! Mindig meg tudom kerülni, ma az iskolában mikor közel álltunk egymáshoz és a szemébe néztem mind2-en csöndbe lettünk, nem tudtam mit tegyek! Sokat beszélünk és kicsit viszonzottnak érzem ezt amit én érzek iránta! Közel álltam abban a pillanatban ahhoz, hogy megcsókoljam, de féltem hogy ő nem ugyanúgy érez ahogyan én. Mellesleg pasija van. Ez már máskor is előfordult! Mit tegyek legközelebb?

15F

2012. okt. 17. 18:54
 1/7 Feruccio ***** válasza:

Hello :)

Szerintem azért arra figyelned kellene , hogy pasija van :) Ez veszély forrása is lehet , mert lehet elpüföl. De ha tényleg ez van köztetek és ő is ezt érzi , akkor először próbálj egy baráti ölelést vagy esetleg fogd meg a kezét és kezdj el hülyén viselkedni , ez ami nem félreérthető és talán kialakul valami , de ne hogy megcsókold , mert ez tönkretehet mindent.

SOk szerencsét :)

2012. okt. 17. 19:03
 2/7 A kérdező kommentje:
Az a vicces, hogy abban a helyzetben pont, h megölelte és mondtam valami hülyeséget nehogy félreértse
2012. okt. 17. 19:06
 3/7 A kérdező kommentje:
*megöleltem
2012. okt. 17. 19:06
 4/7 anonim ***** válasza:
figyelj, szerintem juss el oda hogy majdnem csók tehát hogy lásd hogy ő is benne lenne, már közelít, utána fordítsd el a fejed mert még nincs csók és utána szerintem beszéld meg vele hogy akarja e és akkor hogy lesz a mostani pasijával, bár ha egy lány elhagyja a pasiját értem akkor én elvből nem jövök össze vele mert mi a garancia hogy engem nem fog otthagyni csak úgy egy harmadikért :/ 17/F
2012. okt. 17. 19:11
 5/7 anonim ***** válasza:
47%
Jajj 15 évesen izzon inkább a tenyered mikor recskázol magadban, nehogy már nőzzél.Kis tojásfing.Pasija van 15 évesen.adnék én neki.Kis pelyvap@csök vagytok még és ezen jár az agyatok.tanulni kéne inkább mert nem lesz nyugdíjam.
2012. okt. 17. 19:15
 6/7 A kérdező kommentje:
Már jóval a pasija előtt ismerem őt és a kezdetek óta ott vagyok mellette!
2012. okt. 17. 19:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Kurv*ra nem kéne offolni! Amúgy meg amíg nem tudod az átlagom addig ne aggódj papa!
2012. okt. 17. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!