Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért féltékenyek a nők a nagymellű nőkre?
Kedves nagymellű nőtársaim! Észrevettétek-e,hogy a legtöbb nő ellenszenvvel,bizalmatlansággal kezel,vagy inkább még helyesebben fogalmazva elkerül benneteket?
Főleg az átlagos testalkathoz tartozó nagy mellekre igaz ez.Szerintetek?
Várom a féltékenyek s a nem féltékenyek véleményét.
2-es,süt az irigység.Mindjárt besárgulnak a betűid.
De miért vagy féltékeny?Ez a kérdés itt.
ma 00:25
Szerintem a humor nem elég! Nagyon fontos a férfiak számára a jó megjelenés. Én pl. tudom hogy féltékenyek, lehet látni az arcukon, a nézésükön + a megjegyzésükön. Van sok nagyon csinos lány ismerősöm, formás alakkal, jó humorral és laposak. Míg én nem vagyok az aki teli van önbizalommal és megnyílik 1 pasi előtt, nem vagyok az aki kipakolja mindenét, nem vagyok a legformásabb csaj, mégis minden pasi akiket ismertünk engem akart és nem őt. Attól meg, hogy udvarol nekem 1 férfi és mert tetszik neki a mellméretem, az nem függ össze azzal, hogy kapható is vagyok. Szóval nem vagyok semmilyen kalandra nyitott. Mindig is hosszú távú kapcsolataim voltak...
ma 00:25
Ezt kérlek nézd meg. + 1 kérdés hozzá.
Szerinted ehhez a nőhöz is odamennek a pasik udvarolni, csak mert jó a humora? Kicsit gondold át amit írtál.
Nem azt mondtam, hogy elég a humor, hanem az is legalább olyan nyerű tud lenni, mint a nagy mell. :)
Szerintem nem vagyok irigy, Te viszont mintha odáig lennél magadért - bár úgy érzem, bármit is írok, arra azt mondod, hogy irigységből mondom.
10-es, ez nekem is ismerős: fura, de ha meglátok egy nőt, akinek szép mellei vannak és ki is pakolja, én se tudok sokáig máshova nézni, holott nem igazán vonzódom a nőkhöz. :D Nem izgulok persze fel, de azért ritkán látok olyat.
Tőlem menekülnek a nők,mintha leprás lennék.Szinte nincs is barátnőm.
Egyszer egy nagymellű barátnőm-aki barátnő,de sajna nagyon távol van-felvetette,hogy ez azért van,mert irigylik a mellméretemet.
Bár tény,hogy elég erős egyéniség vagyok,határozott.De akkor sem esik jól az irigység.
Ezt a linket kissé túlzásnak tartom, bocsi, hirtelen nem beteg emberekben gondolkodtam. Nyilván a megjelenés is számít, legyen csinos az ember, legyen ápolt, gondoltam, ez egyértelmű. Nem értem, mi a vita tárgya amúgy, mert én nem támadtam rátok. A kérdező kiírt egy kérdést, amire általában válaszok érkeznek a kommentelők személyes véleményével és tapasztalataival.
De oké, akkor írom azt, amit olvasni szeretnél: igen, a nagy melleid miatt féltékeny rád MINDEN nőtársad, szegények elbújhatnak mögötted, hiába szépek és okosak, hátrányban fogják érezni magukat melletted. :( BÁRCSAK NEKEM IS BAZI NAGY MELLEIM LENNÉNEK!
Kedves kérdező
Engem nem zavar. Inkább büszke vagyok rá. Nem mindenki lehet egyforma. Amint mondtam én is tudok mit irigyelni másokban, hát örülök, hogy azért van rajtam is mit irigyelni :) Légy te is inkább büszke erre! :)
,,Tőlem menekülnek a nők,mintha leprás lennék.Szinte nincs is barátnőm." Biztos pont a melleid miatt nincsenek.
,,Bár tény,hogy elég erős egyéniség vagyok,határozott.De akkor sem esik jól az irigység." Ezek szerint nem annak van kisebbségi komplexusa, akinek kicsi a melle, hanem neked, mert a melleid mellett nem tudsz érvényesülni. (találgatás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!