Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért nincs bnőm helyes vagyok normális testépítek szóval jól nézek ki zongorázok és rengeteg jó tulajdonságom van amit lehet szeretni ezért nem értem mi lehet a baj? 22/F
Tudod, meg fogod kapni (ha az alatt, míg ezt írtam, még nem lenne), hogy esetleg visszavehetnél az arcodból. Én ezzel nem untatlak, mert nem ismerlek, fene tudja, hogy nagy az arcod-e vagy sem, plusz nem szép (szerintem) fekvő emberbe belerúgni.
Vegyük sorra! Miért zavar, hogy mások lenéznek? Kik ők neked? Kik lesznek 30 év múlva? Senkik. Akkor miért aggódsz miattuk?
Hol próbáltál ismerkedni? Néma gyereknek... Ha nem mozdulsz ki, nincs siker. Viszont ha kimozdulsz, de nem a megfelelő helyen keresgélsz, akkor sem. Tehát a legbiztosabb, ha ismeretségi kört építesz, eljársz házi(!)bulikba, így azért már jobbak az esélyeid.
Innen el is jutottunk a következő problémáig, nevezetesen semmit nem írtál a lányokhoz való viszonyodról, pedig 22 évesen csak próbálkoztál valakinél, nem? Lehet, a módszerben van a hiba, egyszerűen csak rosszul közelítesz...
18/F
Sztem igen ez van és azért is mert nem vagyok gazdag és a kérdések h mi lenne ha azt mondaná h szegény vagy és helló
na meg nem akárkire bukom van egy ideállom és ahhoz ragaszkodom alább nem nagyon szoktam adni lehet h ez lesz a vesztem
Sajnos a lehető legroszabb helyzet van ami kialakulhatott
minden rosz ismerősök család barátok abból alig van pár
ami nekem maratt az a zngora és a súly ha ezek nem lennének én már rég nem volnék .
Olyan nő akadna aki nem az esetem de valahogy nem tudném megtenni olyannal meg nem is tudnék öszejönni egy olyannal
van egy ideállom amihez ragaszkodom.
De az előbb írtam ez lesz a vesztem mert nem kell senki csak a bomba nők és igen azok a pénzre utaznak
Meg volt olyan , hogy rámmozdultak és annyira féltem , hogy arábbáltam pl buszon megfogták a kezem meg dörzsölték meg ilyenek remegtem féltem tiszta gáz vagyok. Mindjárt sírok
kajak. Sajna mondom a lehető legroszabb körülmények amik
lelki szinten öszejöhettek nekem. A zongorán szoktam kiadni ezeket a gyötrelneket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!