Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet ez így? Akarja hogy működjön? 17/L
A barátommal(21) 2hónapja távkapcsolatba vagyunk és nagyjából már 2hete nem beszéltünk.Nem ír,nem hív..semmi.Most nem tudom,hogy csak dolga van vagy csajozik..
Működhet ez így ha csak ilyen keveset tudunk beszélni??
"2hete nem beszéltünk, csak dolga van vagy csajozik.."
És ez neked kapcsolat?
2 hét azért túl sok idő, hogy még csak fel sem hívott, jogosan gyanakodsz. Amikor én 3 hétig távol voltam páromtól, minden nap többször is beszéltünk, és egész este skype meg webcam volt.
Két hétig nincs senkinek folyamatosan annyi dolga, hogy a barátnőjét ne tudná felhívni. Sanszos, hogy becsajozott.
mondjuk bennem az merült fel, hogy tuti már nem akar tőled semmit mert miért nem keresett 2 hete?
másodjára meg az, hogy álljunk már meg, te miért nem kerested 2 hétig?
Én kerestem,hívtam mindig irtam neki de fel se vette meg vissza se írt.Egyszer hivott,hogy mostanában sok dolga van és majd hív..ez volt 2hete!!
Amúgy köszi a válaszokat..
4-es vagyok ismét
akkor egyrtelmű, hogy ő már nem akar semmit, vagy max annyit ha találkoztok egy alkalmi viszonyt.
egyszer, évekkel ezelőtt még a facebook robbanás előtt mondták nekem egy csajjal kapcsolatban, hogy mindenkinek arra van ideje amire akarja, hogy legyen. ezt vésd az eszedbe! tutira találsz olyan pasit majd aki meg alig várja, hogy veled legyen úgyhogy ne keseredj el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!