Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért támadják sokan ezen az oldalon a vékony/ alacsony/ronda fiúkat, akiknek nem jönnek be a kövér lányok?
180 cm-hez 80 kg az csak férfiak esetében normális!
Egy nő annyival már dagadt.
60-70 kg közt kellene lenned.
vékony, alacsony, ronda fiú=kövér lány
Azért támadják őket, mert egyenlőségjel van a kettő között, nem pedig ilyen <, > jel.
14-es neked súlyos önértékelési zavarod van.
Nézz már tükörbe.
Én is 180 cm 80 kg vagyok, (gyúrok is szal izom nem háj), és rám még sem csajok sem más pasik nem mondták hogy vékony vagyok, hanem inkább az ellenkezőjét.
Meg inkább hiszek annak, amikor 70 kilót mutatott a mérleg, és csontsovány voltam... és nem...nem rossz a mérleg
A kórházban anno a mérleget állították be 50 kilóra, hogy szerintük annyi vagyok. Pedig 70 voltam. Szóval képzelheted. Neked van zavarod, mert azt hiszed, hogy ha te 80 kilósan dagadt vagy, akkor mindenki más az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!