Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki ronda az csak a ronda...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki ronda az csak a ronda lányok/ pasik közül választhat? Mert én látok olyanokat hogy jó pasi hányadék csaj, meg bomba nő okádék pasi

Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 12:39
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

# 8/10

Ez nem felszínesség. Jobban válogathatnak, mert a pasik könnyebben kaphatók.

2012. okt. 16. 13:10
 12/21 A kérdező kommentje:
Azért vannak realitások. Pl vesd össze a pa dödöt meg a zimány lindát.
2012. okt. 16. 13:11
 13/21 anonim ***** válasza:
Kedves 8-as. Én voltam az 1. kommentelő, gondolom nekem szántad a kisugárzás dolgot. Szerintem nagyon tévedsz. Velem is nagyon sokszor előfordult, hogy láttam, hogy nem néz ki jól a pasi. De annyira magával ragadott a mosolya, a humora, a tekintete. Össze is jöttünk és 11 hónapot voltunk együtt. És tudtam, hogy nem helyes, de nekem nagyon tetszett.
2012. okt. 16. 13:20
 14/21 anonim ***** válasza:

"Mert én látok olyanokat hogy jó pasi hányadék csaj, meg bomba nő okádék pasi"

Talan ez azert van igy, mert nem mindenkinek a kulso az elso szamu szempont.

2012. okt. 16. 13:24
 15/21 anonim ***** válasza:
2012. okt. 16. 13:29
 16/21 anonim ***** válasza:
Nem. A ronda lányok megfoghatnak akármilyen fiút a személyiségükkel, ha az vonzó. A ronda fiúk viszont a ronda lányoknak se kellenek, belsőtől függetlenül.
2012. okt. 16. 13:39
 17/21 anonim ***** válasza:

Fontos a sok zseton. Ha a ronda pasi tömve van dellával, és menő sportkocsija is van, annyi nője lehet hogy meg is unja őket! Pénzzel mindent el lehet érni.

A kisugárzásos maszlag meg csak pullszöveg, ökörség. Pénz beszél.

2012. okt. 16. 14:11
 18/21 anonim ***** válasza:

"Aranyszabály: minden ronda lánynak jut helyes pasi, de nem minden ronda pasinak jut bombanő. :)"

ez közelít a valósághoz. kiegészíteném annyival, hogy a komplett aszociális, elmebeteg ronda csajoknak nem jut csak senki.

2012. okt. 16. 14:21
 19/21 anonim ***** válasza:

"Nem. A ronda lányok megfoghatnak akármilyen fiút a személyiségükkel, ha az vonzó. A ronda fiúk viszont a ronda lányoknak se kellenek, belsőtől függetlenül."

én inkább úgy mondanám, hogy az igazán kanos pasi nem válogat

2012. okt. 16. 14:22
 20/21 anonim ***** válasza:

"A ronda férfiak nem válogathatnak, rohadt nagy mázli, ha egyáltalán szóba áll velük egy nő is. Egy ronda nő is viszonylag könnyen juthat férfihoz, főleg ha feltolja a melleit és magára rak egy rakás sminket. 82%os, mi lenne, ha ezt a kisugárzás baromság hagynád végre? Még hány kérdéshez fogod leírni? Persze, kisugárzás, valahogy mindig a magas jóképű férfiaknak van kisugárzásuk. Végre el kéne ismernetek, hogy a nők felszínesebbek és jóval fontosabb nekik a külső, mint a férfiaknak, nem kisugárzásról, meg mindenféle baromságról hadoválni összevissza, rohadt unalmas már. Nézz már szét egy társkereső oldalt, a nőknek 2-3x annyi elvárása van külső terén, mint a férfiaknak, ahelyett hogy nyomod itt megint a hülyeséget."

egy nő sosem fogja elismerni hogy hazudik, azzal úgy érzi veszítene a képzelt imidzséből

2012. okt. 16. 14:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!