Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki ronda az csak a ronda lányok/ pasik közül választhat? Mert én látok olyanokat hogy jó pasi hányadék csaj, meg bomba nő okádék pasi
# 8/10
Ez nem felszínesség. Jobban válogathatnak, mert a pasik könnyebben kaphatók.
"Mert én látok olyanokat hogy jó pasi hányadék csaj, meg bomba nő okádék pasi"
Talan ez azert van igy, mert nem mindenkinek a kulso az elso szamu szempont.
Ez a kérdés erre irányul nemde?? :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__35..
Fontos a sok zseton. Ha a ronda pasi tömve van dellával, és menő sportkocsija is van, annyi nője lehet hogy meg is unja őket! Pénzzel mindent el lehet érni.
A kisugárzásos maszlag meg csak pullszöveg, ökörség. Pénz beszél.
"Aranyszabály: minden ronda lánynak jut helyes pasi, de nem minden ronda pasinak jut bombanő. :)"
ez közelít a valósághoz. kiegészíteném annyival, hogy a komplett aszociális, elmebeteg ronda csajoknak nem jut csak senki.
"Nem. A ronda lányok megfoghatnak akármilyen fiút a személyiségükkel, ha az vonzó. A ronda fiúk viszont a ronda lányoknak se kellenek, belsőtől függetlenül."
én inkább úgy mondanám, hogy az igazán kanos pasi nem válogat
"A ronda férfiak nem válogathatnak, rohadt nagy mázli, ha egyáltalán szóba áll velük egy nő is. Egy ronda nő is viszonylag könnyen juthat férfihoz, főleg ha feltolja a melleit és magára rak egy rakás sminket. 82%os, mi lenne, ha ezt a kisugárzás baromság hagynád végre? Még hány kérdéshez fogod leírni? Persze, kisugárzás, valahogy mindig a magas jóképű férfiaknak van kisugárzásuk. Végre el kéne ismernetek, hogy a nők felszínesebbek és jóval fontosabb nekik a külső, mint a férfiaknak, nem kisugárzásról, meg mindenféle baromságról hadoválni összevissza, rohadt unalmas már. Nézz már szét egy társkereső oldalt, a nőknek 2-3x annyi elvárása van külső terén, mint a férfiaknak, ahelyett hogy nyomod itt megint a hülyeséget."
egy nő sosem fogja elismerni hogy hazudik, azzal úgy érzi veszítene a képzelt imidzséből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!