Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok arról, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, ha egy lány visszautasít egy fiút, mert az egy évvel fiatalabb? (21/L,20/F)

Figyelt kérdés
2012. okt. 16. 11:50
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
szerintem szanalmas ha csak azert
2012. okt. 16. 13:01
 12/31 anonim ***** válasza:
Azt,hogy marha nagy korkülönbség az az egy év,lehet,nem is amiatt utasította vissza.
2012. okt. 16. 13:19
 13/31 anonim ***** válasza:

És te ezt elhitted?

Azért koptatott le mert rondának talált, csak nem merte/akarta megmondani.

2012. okt. 16. 13:42
 14/31 anonim ***** válasza:

Mit gondolok?

Ezt gondolom minden csajról aki csakis kizárólag az idősebb pasikra hajt:

Szánalmas h.lye k.rva!

Semmivelsem érettebb 1 21 éves csaj mint 1 20 éves srác.

Viszont h.lye az a 20 éves srác is aki 14-15 éves kislányokra hajt!

2012. okt. 16. 14:11
 15/31 anonim ***** válasza:
Vagy nagyon hülye, vagy hazudott és még idiótább indok miatt utasított vissza. Vagy mindkettő.
2012. okt. 16. 14:16
 16/31 anonim ***** válasza:
Bizos másmiat csak azt nem akarta mondani ez nagyon kevés külőnbség. Azoknak a csajoknak aki csak idősebekel járnak 23 éves vagyok 14évestől nyugutan irjanak rám a fiatalabak sajnos nem lene tőrvényes :'( .
2012. okt. 16. 14:52
 17/31 anonim ***** válasza:
Szerintem meg nem jöttél be neki, és próbált minél kevésbé sértő szöveggel lekoptatni.
2012. okt. 16. 15:08
 18/31 anonim ***** válasza:
azt hogy lehet ő az idősebb de éretlen hogy csak ezért visszautasít, ha nem voltál vonzó akkor semmi gond de ha csak ezért akkor hülye xd
2012. okt. 16. 17:40
 19/31 A kérdező kommentje:

Én nem sértődtem meg volna rajta, ha tényleg azt mondta volna, hogy "Nem vagy az esetem". Tiszteletben tartom azt is, hogy tényleg nem érezné jól magát fiatalabbal. Hát így jártam.

Ja, én is látok olyanokat, hogy 14 éves lányokért a 20 éves barátjuk megy oda általános suli elé kocsival.xD Nem állok be a sorba, szüleik amúgy is helyben kiherélnének.

Csak azért...Ez így kicsit rossz.:( Nem tudok más lányokra nézni, nem jön be rajta kívül senki. Nem ő a hibás. És én sem. Csak ez az egész helyzet...

Mondjuk nem is tartom magam kinézetileg se "hú de nagy szám"-nak. Alig várom, hogy legyen már állandó munkahelyem. És pénz.

2012. okt. 16. 18:18
 20/31 anonim ***** válasza:
ha csak ez volt az indok, akkor az nagyon hülyeség
2012. okt. 16. 19:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!