Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha ezt a történetet így halljátok először, mit reagáltok rá?
Ha ezt a történetet így halljátok először, mit reagáltok rá?
Van egy lány, Nora. Van egy fiú, Josh. Josh és Nora több éve barátok. Joshnak lesz egy barátnője, Kate. Kate fizikálisan is, agyilag is roncs, de Josh kitart mellette. Közben Kate legnagyobb bánatára találkozgatni kezd Nora-val. Többet éreztek egymás iránt, mint amennyit bevallanak. Josh féltékeny ha Nora mással találkozik, bosszúból ecseteli neki, hogy Katetel milyen jó. Katetel egyre többet veszekednek. Kattel soha nem találkoztak még. Fél éve vannak együtt Katetel. Nora-val 4 hónapja találkozgatnak. Nora-nak elege van ebből az egészből, de tudja hogy Josh odavan érte, ő is Joshért, de Josh kitart a beteg lány mellett. Becsületből? Büszkeségből? Josh sokat bántja Nora-t, de szereti őt. Ezt rajta kívül mindenki elismeri. Végül is ő is elismeri. Mondta Norának, hogy sajnálja amiért ilyen hülye, hogy „a nehezebb utat választja”. De ő csak barátságnak hívja.
Nora pedig vár.
Szerintetek?
Nora 16 éves. Josh most lesz 18. Kate 18 múlt nyáron.(még egy évig minimum gyámságon van..)
(igaz történet..)
Na akkor bevallom...nem, nem írom a történetet. Nem is meséltem.
Ezt élem át. Most.
Kate-t kezelik. Nora nem akarja elhagyni a fiút. A fiú pedig...szereti Norát, de ismétlem..miért is? de kitart Kate mellett.
Kate sem legyen ám annyira hibás. Ragaszkodik a fiúhoz. Leláncolja. Zsarolja. Fenyegeti.
Nora pedig már elveszíti a becsületét, a méltóságát.
Nem volt nehéz kitalálni, hogy rólad van szó.
Amúgy semmit nem reagálok rá, elolvastam, de úgy érzem nem vesztettem volna vele semmit, ha nem teszem.
Nem kamu..minden úgy van ahogy leírtam.
De köszönöm az eddigi válaszokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!