Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most őszíntén, tényleg nem zavarj a fiúkat/férfiakat, h egy lánynak fogszabija van?
És, ha az a fogszabályzó fent lenne 20 éves koráig??
Mert én most 17 vagyok, 1* már neki álltam a fogszabályzásnak, de abba maradt és 2 évig minimum fent kellene lennie. Ez nagyon zavaró??
Amúgy azon gondolkodtam, h egy hasonló "átlátszót" rakattatok fel. De lehet, h inkább koronával oldjuk meg a fogaimat.
Én nekem régi vágyam, hogy fogszabályozós nőm legyen, egyáltalán nem zavarna, legalább helyreteszik a baját. Az fontosabb.... Ha szép a lány, normális meg minden akkor egyáltalán nem jelentene problémát.
P-87
Barátnőmnek piercingje és fogszabályzója is van, na meg szemüvege és füllbevalója
Semelyik sem zavaró, ha igazán szereted a párod :)
Amelyik fiút zavarja, azt tojd le!!!
(Volt az egyetemen olyan lány csoporttársunk, aki fogszabályzót rakatott. Az első mosolya meglepő volt, de tulajdonképpen azonnal elfogadtuk. Nemcsak hogy senki se szólta meg és nem volt kibeszélés tárgya, hanem amikor mégis szóba került, akkor elismerően beszéltünk a
fogszabályozásáról, mert a szabályos fogsornak nemcsak esztétikai jelentősége van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!