Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nincs barátnőm? 16\\F

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nincs barátnőm? 16\\F

Figyelt kérdés
2009. aug. 7. 02:00
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Jöhetsz 20/L :D
2009. aug. 7. 02:53
 22/38 A kérdező kommentje:
:D hova kell mennni? xD
2009. aug. 7. 02:55
 23/38 anonim ***** válasza:
95%
Ide asztal alá de gyorsan :P
2009. aug. 7. 02:57
 24/38 anonim ***** válasza:

Hát figy ne görcsölj a pénzen. Ha valaki igazán szeret, azt érzed. Amit tudsz, azt adj meg neki. De ne flancolj vele, hogy héhh figy vanám pénzem.

Én pl úgy szoktam, hogy randikon fizetek a csajnak is. De olyan, hogy ajándék ilyesmi amíg nem járunk, az fölösleges:)

Ja és inkább bankkártyával fizess, ha van, mert úgy nem tudja, h mennyi van nálad éppen:) Persze legyen 10.000 forintod KP-ban is, de ne egyben az egész, mert az megint feltűnő:)

Egyébként én is hasonló cipőben járok a pénz tekintetében, de ált így csinálom...

2009. aug. 7. 02:57
 25/38 A kérdező kommentje:
Oké 2másodperc és ott vagyok :) :D
2009. aug. 7. 02:58
 26/38 A kérdező kommentje:
Megfogadom a tanácsodat kössz
2009. aug. 7. 02:59
 27/38 anonim ***** válasza:
8%
Sosem tudtam hol rejtőznek a gazdag pasik...hmmm :DD
2009. aug. 7. 03:00
 28/38 A kérdező kommentje:

Am ezt már lassan chatnek használjuk xD

Nah lassan mek aludni jó8 mindenkinek

Ha kel valakinek az msnem az írjon üzit

ByeBye

2009. aug. 7. 03:03
 29/38 anonim ***** válasza:
71%

16 éves vagy, van pénzed, magas vagy. Már csak egy dolog kell, hogy a korodbeli csajoknak begyere, legyél kicsit bunkó velük, játszd meg az agyad, "menőzzé" új cuccokkal... Nem tudom miért de a nők ilyen mazohisták, hogy a gazdag parasztok kellenek nekik. Erre egyébként én is kíváncsi lennék miért? Felcsinálják őket, aztán egy életen át kergetik a gyerektartást, ez szakmai tapasztalat.

Sajnos ez számít a nőknek ebben a korban, de ha ez nem megy neked (nekem sem ment, ja és nekem pénzem sem volt), akkor várj és próbálkozz, mindennap új tapasztalatot szerzel.

2009. aug. 7. 08:52
 30/38 anonim ***** válasza:

utolsó válaszoló wtf?! o.O bocsi az offért.

16/L vagyok. Nekem egyáltalán nem jön be ha valaki bunkó módon viselkedik velem, ráadásul ha még menőzik és játsza az agyát ahogy írtad, az kifejezetten visszataszító!

Ha normális lányt szeretnél akkor ilyenekkel semmiképp ne próbálkozz!

Legyél vicces, jófej velük. Ne a barátnőjelöltet lásd egy lányban mert akkor nehezebb felszabadultan, nyugodtan ismerkedni velük. Próbálj velük barátkozni, sose a nyomulással kezd:) sok sikert;)

2009. aug. 7. 14:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!