Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nincs barátnőm? 16\\F
1. Mert csúnya vagy vagy szimplán visszataszító
2. Mert a net előtt ülsz és esélyed sincs találkozni csajjal
3. Mert akorodbeli csajoknak nem a korodbeli srácok kellenek
4. Miféle kérdés ez ..erre magad is tudod a választ
A gépet csak este kapcsolom be!
Rendszeresen járok szórakozó helyre ahol elég nagy háttérel rendelkezem
Sok pénzem van,
De kicsit kövér és patanásos vagyok és soha nem vok bunkó vagy smemi más az összes ismerősöm megbízható embernek és jó társaságnak tart!
Szia!
Ne vedd rossznéven, nem azért írom le. Nekem is voltak ilyen problémáim, hogy pattanásos voltam és duci. Sajnos ebben a korosztályban az olyan lány aki nem a külső alapján ítél/válogat, ritka mint a fehér holló. Menj el kozmetikushoz és edzőterembe (ebből ha szeretnéd akkor tudok ajánlani egy olcsó, jó, és megbízható helyet.), vagy kezdj el sportolni. Én is ezt csináltam, mert rájöttem h ebben a korban a csajok csak a külsőt nézik (tisztelet a kivételnek). A másik: finoman próbáld meg kipuhatolni, hogy ezen kívül mi a gond -persze ha van-.
Remélem tudtam segíteni.
Ha kérdésed van, akkor írj nyugodtan e-mailt.
Sok sikert!
18F
Annyir azért nemvagyok kövér mert 196cm vagyok és 115Kg,
A patanásaim sem annyira gázosak sztem, mert ismerek egy gyereket akinek sokkal durvább mégis van barátnője!
Sajnos nem tok feltenni képet mert nincsen, itt ezen a gépen...
Úgyse lesz nekem már soha bnőm :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!