Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Erőszakoskodott már veled férfi?
Figyelt kérdés
Gyerekkorodban vagy később...2009. aug. 7. 00:55
1/14 anonim válasza:
szerencsére nem, remélem később sem lesz rá példa.
azt a férfit, aki ilyenre vetemedik azonnal rács mögé raknám, sőt...undorító féreg az olyan...
20/L
2/14 anonim válasza:
13 évesen majd 15 évesen is.Kicsit lelkileg megnyomoritott ugy érzem .
20/L
3/14 A kérdező kommentje:
Velem egyszer az exem...
2009. aug. 7. 01:05
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen. :)
2009. aug. 7. 01:10
6/14 anonim válasza:
hát...részegek voltunk ő is meg én is és petting volt, de én abba akartam hagyni, de ő meg nem és elkezdett velem erőszakoskodni meg nem engedett ki, kicsikét befostam :s ... de hál istennek nem lett semmi... 16éves ő is és én is...
7/14 anonim válasza:
igen nem is egyszer de hál'isten eddig mindig megtudtam magam védeni
8/14 anonim válasza:
Szerencsére még nem volt rá példa! Sem az apám sem pedig a barátom! Ez a legszörnyűbb dolog a világon, egy nőt megütni vagy erőszakoskodni vele!
10/14 anonim válasza:
Ha erőszaknak számít, hogy a villamoson kiveri a f*szát... Akkor igen. :/ (jó 50feletti tata a kombínón)
16L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!