Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas lányok (175-180) tényleg nehezebben találnak maguknak párt?
16:05-ös
1. Milyen magas vagy?
2. Annyit tudok tanácsolni hogy ne félj kezdeményezni. A fiúk tényleg megijednek a magasabb nőktől. Mint írtam 180 centi vagyok, így max kb 170 centis nőig mernék kezdeményezni. Hogy miért? Mert a nőknek ösztönösen "sokkal" magasabb férfi kell, én viszont nem bírnám ki ha amiatt küldene el egy nekem tetsző lány hogy túl alacsony vagyok hozzá. Viszont ha egy 175-180 cm-s csaj odajönne hozzám, vagy csak látnám a szemén meg adna olyan jeleket amiből tudnám h érdeklem és magas ívből lesz@rja a magasságom, akkor mernék kezdeményezni. Csak a magas lányokról nekem mindig annyi jut eszembe hogy nekik min 190 cm-s férfi kell hogy jól érezzék magukat, így "nem pazarlom" rájuk az időt, főleg hogy a nők 80 %a 170 alatt van :D
16:05-ös vagyok
183 cm körül vagyok,17 éves létemre.Nekem kb 2méter körüli srác lenne az ideális..:)Ilyet se sűrűn látni:)
180 cm vagyok, a barátnőm szintén. :) Az elején fura volt hogy ugyanolyan magasak vagyunk, de egyikünket se zavarja, magassarkút nem nagyon hord, de azt sem bánnám, ha néha felvenné.
Régen úgy gondoltam hogy mindenképpen alacsonyabb barátnőt szeretnék, de már nem tudnám elképzelni. Min. 170 cm legyen azért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!