Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magas lányok (175-180)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magas lányok (175-180) tényleg nehezebben találnak maguknak párt?

Figyelt kérdés
Én 160 centis lány vagyok , mindig csodáltam a magas lányokat szerintem nagyon szépek. Tényleg nehezebben találnak maguknak párt? férfiak ti szépnek tartjátok a szép vékony (nem anorexiás) magas ,csinos lányokat??
2012. okt. 14. 15:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Igen,nagyon nehéz.Általában a normálisabb magas fiúk félnek tőlünk,aki meg olyan bevállalósabb,hogy kezdeményezne az vagy nem jön be,vagy alacsonyabb,vagy nagyon nyomul(csak szexre kellenél)Én meg általában nem kezdeményezek..várom a "igazit" A másik ok hogy manapság elég kevés normális,életrevaló,jobban kinéző magas srác van,aki ráadásul szingli is,azokra is inkább az alacsonyabb lányok nyomulnak,és tulajdonképpen fogalmam sincs hogy egy magas srácnak miért nincs elég önbizalma kezdeményezni egy magas szép csajnál,inkább jó lesz nekik az alacsony nyomulós lány..Nem bántásból mondom,sőt..én szeretnék alacsonyabb lenni,legalábbis a párválasztás/találás miatt de mivel ez gyakorlatilag kivitelezhetetlen,így akkor inkább jobb egyedül.
2012. okt. 14. 16:05
 12/14 anonim ***** válasza:

16:05-ös

1. Milyen magas vagy?

2. Annyit tudok tanácsolni hogy ne félj kezdeményezni. A fiúk tényleg megijednek a magasabb nőktől. Mint írtam 180 centi vagyok, így max kb 170 centis nőig mernék kezdeményezni. Hogy miért? Mert a nőknek ösztönösen "sokkal" magasabb férfi kell, én viszont nem bírnám ki ha amiatt küldene el egy nekem tetsző lány hogy túl alacsony vagyok hozzá. Viszont ha egy 175-180 cm-s csaj odajönne hozzám, vagy csak látnám a szemén meg adna olyan jeleket amiből tudnám h érdeklem és magas ívből lesz@rja a magasságom, akkor mernék kezdeményezni. Csak a magas lányokról nekem mindig annyi jut eszembe hogy nekik min 190 cm-s férfi kell hogy jól érezzék magukat, így "nem pazarlom" rájuk az időt, főleg hogy a nők 80 %a 170 alatt van :D

2012. okt. 14. 16:10
 13/14 anonim ***** válasza:

16:05-ös vagyok

183 cm körül vagyok,17 éves létemre.Nekem kb 2méter körüli srác lenne az ideális..:)Ilyet se sűrűn látni:)

2012. okt. 14. 16:17
 14/14 anonim ***** válasza:

180 cm vagyok, a barátnőm szintén. :) Az elején fura volt hogy ugyanolyan magasak vagyunk, de egyikünket se zavarja, magassarkút nem nagyon hord, de azt sem bánnám, ha néha felvenné.

Régen úgy gondoltam hogy mindenképpen alacsonyabb barátnőt szeretnék, de már nem tudnám elképzelni. Min. 170 cm legyen azért :)

2012. okt. 14. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!